Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon kiábrándultam nyaralásunkkor a barátomból. Mit tegyek?
Nagyon sokat félretettünk, illetve készülődtünk a nyaralásunkra, mégsem érzem jól magam.
Minden egyes nap úgy telik, hogy könyörögni kell neki, hogy ha már x városban vagyunk, akkor nézzünk meg 1-2 nevezetességet is. Ez úgy szokott kinézni, hogy mire eldönti, hogy ő is jönne, eltelik vagy fél nap és sehová nem jutunk el, mert sorra zárnak be a nevezetességek.
A másik, amin felkaptam a vizet, hogy minden helyi kulináris ötletemre (megkóstolnék egy süteményt…) azt válaszolja, hogy “ha magadnak fizeted”, miközben ő napi 3-4 sört is megiszik. (Csak azóta vesz a boltból, hogy rászóltam, hogy már 20-25 eurót elköltött az első nap csak sörre a büdzséből.)
Sajnos napközben is eltűnik sokszor “fotózni”, telefonja kikapcsolva, azt sem tudom, hogy hol van… Csak amikor visszaér, akkor kér meg, hogy lőjek róla egy képet, mert azt ki akarja tenni…
Szerintetek túlreagálom? Olyan mérges vagyok… Legszívesebben szó nélkül itt hagynám őt a szálláson és most hazamennék, annyira csalódott vagyok…
Aha, nincs pénzed sütire ...
belépőre sem ...
Akkor gondolom nyaralásra sem ...
Ahhoz meg mi közöd, hogy mennyit piálok?
Vegyél magadnak sütit, belépőt, ...
Hagyd ott és folytasd egyedül a nyaralást
Menj egyedül nyaralni.
Ki tudnád fizeti a hazautat?
A farkat egyik nő sem hagyja csak úgy ott..pláne,ha nagyról van szó...
Ezt egy szomszéd csaj mondta így, akivel éppen csak nem mosták fel a padlót.Rákérdeztem,miért tűri.Ez volt a válasz,némi vállvonogatással.
Jó hülye embered van. 🤣
Itt lenne az ideje kitenni a szűrét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!