Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy tudnám elérni végre,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám elérni végre, hogy a barátom ne helyesírási hibásan chateljen velem?

Figyelt kérdés
Tud már róla, hogy mennyire az őrületbe és még egy méterre kerget azzal, hogy igazából szándékosan elírja a szavakat chaten, pl. hosszú mássalhangzó helyett csak egyet ír rendre. Ahol csak lehet. Pedig szerintem tudja, hogy az NEM úgy írandó, de akkor is. Sőt még azt is, hogy ez idegesít engem, hiszen régóta probléma ez már köztünk, én viszont nem tudom ezt elviselni. Hogyan kezeljem? Mi tudna rá hatni, hogy némi tekintettel legyen rám?

2023. aug. 1. 12:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
51%
Szakíts?
2023. aug. 1. 12:50
 2/19 anonim ***** válasza:
29%

Ha elsőre jó volt legyen jó most is.

Hacsak nem vállal be egy helyesírási tanfolyamot.

Olvas néha? Inkább régieket ajánlanék, mert ma már nagyon sokan nem tudnak magyarul, se helyesírást, se kifejezéseket, és a médiában, újságokban sem ellenőrzik és javítják a nyilvánvaló hibákat.

2023. aug. 1. 12:54
 3/19 anonim ***** válasza:
68%
Mondd meg neki, hogy nem akarod bántani, de sajnos találtál egy hibát a ... írásában. Elfogadod, mert így is érted, de azért ha megengedi, kijavítanád.
2023. aug. 1. 12:57
 4/19 anonim ***** válasza:
68%
Engem is zavarnak ezek, néhány szót az én barátom is helytelenül ír, de tőle nem zavar, mert a világon a legjobban szeretem. Meg amúgy se chatelünk sokat, mert együtt élünk :D
2023. aug. 1. 12:58
 5/19 anonim ***** válasza:
22%
Ha ezzel kerget az őrületbe, akkor engedd el, jobb lesz neki olyannal, aki elfogadja ezt az őrületesen nagy problémáját. First world problem...
2023. aug. 1. 13:05
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Sehogy nem tudod elérni. Ha azért csinálja, mert tudja, hogy ezzel idegesít, az szuper, jó a kapcsolatotok. Ha meg ennyire rossz a helyesírása, azon már valószínűleg nem segít semmi, általános iskolában kellett volna megtanulni.
2023. aug. 1. 13:10
 7/19 A kérdező kommentje:
Nem szándékosan idegesít (nem ilyen típus), csak szimplán nem érdekli. De azzal egyetértek, hogy ez általános iskolai "ügy".
2023. aug. 1. 13:15
 8/19 anonim ***** válasza:
83%

Most akkor szándékosan vagy nem szándékosan? Mert aki tud helyesen írni, az onnantól csak szándékosan tud nem helyesen. Az más, ha rövidítéseket, szlenget használ, mert egyébként az összes barátja dettó.

Nem hiszem, hogy bárkit meg lehet nevelni. Ideig-óráig talán, ha nagyon oda van érted, akkor megfelelési kényszerből változtathat, de hogy ez a személyisége részévé válik, lesz-e új szokás belőle... vagy felülírja a kényelem... hát az évek kérdése.

2023. aug. 1. 13:45
 9/19 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is, aki alapból helyesen ír, az max elírni tud szavakat, felcserélni betűket, de nem fog egy t-vel írni valamit, amiről tudja, hogy két t-vel kell írni, mert az ő szemét is szúrni fogja. Ha direkt csinálja, akkor az azért van, hogy idegesítsen, ami elég gáz lenne. Ha nem, akkor egyszerűen ennyire rosszul ír, ami azért kicsit szintén gáz felnőttként.
2023. aug. 1. 14:27
 10/19 A kérdező kommentje:
Az hát.
2023. aug. 1. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!