Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez normalis dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normalis dolog a kapcsolat elejen? Vagy inkabb hagyjam az egeszet..?

Figyelt kérdés

1 honapja valtam el a ferjemtol.

Ez a ferfi volt a fo ok,hogy eljottem tole. A volt ferjem alkoholista volt(mai napig,es alkoholista novel jott ossze) es vert ,bantalmazott lelkileg,testileg. Nagyon nehezen szakadtam el tole,volt egy traumatikus kotodes szeru valamim fele,illetve az 5 eves kisfiunk a haz stb.. de a lenyeg,hogy akivel most egyutt vagyok ferfi,o mar 1 eve az eletemben van! O volt nekem a menedek,amikor csak tudott segitett,amikor a volt ferjem hazajott reszegen,be mindenezve akkor tart karokkal vart(volna). Na aztan sikerult lelepni ,minden nagyon szep es jo volt,1 honapig.

Aztan jott egy dolog amin osszekaptunk.( picit mergesebben szoltam ra,de semmi csunyat nem mondtam) azota csak a veszekedes van,es emiatt nagyon nagyon eltavolodtunk. Azt tudni kell,hogy nagyon szerelmesek voltunk,bar most is van szerelem. Csak egyszeruen hiaba mondom menjunk el valahova neha,o nem,neki van fontosabb dolga mindig. Hetkoznap egesznap dolgozik ,hetvegere is betervezi magat. A kisfiam nagyon szereti de azota amiota veszekedesek vannak kb nem is kivancsi ra,nem jon el csak nagy nehezen hozzank. Volt 3 napja egy veszekedesunk mar en is ideges voltam,nyilvan en is visszaszologattam es ram uvoltott. Nagyon megijedtem. Ott hagytam,de fel ora mulva visszamentem.. ugy erzem en csak varok ra es csak en teszek ezert a kapcsolatert. Amikor szova jon a szakitas meg ,hogy en orok eletemre szenvedni fogok nelkule,neg en vagyok a hibas CSAK, mindig.. azt mondja neki ki van az idegrendszere tolem..de ha ott akarom hagyni akkor meg nem igazan hagy elmenni. Nem tudom neha azt erzem csak a kulsom es a brutalis jo szex miatt van ez neki.. szerintetek? A gyerekemnek sem kedveskedik soha,semmit nem hoz neki, nem csinalunk kozos programot..mert neki igy nem megy,hogy vitazunk. De mondtam neki picit lehetne eroltetni,mert igy nem is fogjuk tudni ezt folytatni. Nem tudom en latom e rosszul a dolgokat,de nagyon faj. Tegnap is buliba ment el inkabb,ma pedig nem talalkozunk,mert full rosszul van,nekem ezek is mar annyira fajnak..

2023. júl. 30. 11:43
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Kihagytam a legfajobbat: buntet,hogy nem jon el,mert erezzem a tetteim kovetkezmenyet. Azt tudni kell,hogy mar elmondtam neki szepen,hogy azert vagyok ilyen,mert egyedul erzem magam ebben a kapcsolatban. Mintha mar csak szexelni jarnank ossze szinte..
2023. júl. 30. 11:46
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Cseberből vederbe. Szegény gyerek.
2023. júl. 30. 11:46
 3/11 A kérdező kommentje:
En is ezt gondoltam. A gyerekem nem kell sajnalni,mert a legjobbakat biztositom neki,es tokeletes kisgyerek kora van neki! Minden megadok neki amit csak tudok minden szinten!!!
2023. júl. 30. 11:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hagyjad az egészet. Csöbörből-vödörbe esete. Sikerült hasonló típussal összejönnöd a férjed után.
 5/11 A kérdező kommentje:
Csak velemenyekre lennek kivancsi,hogy mit tegyek.
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, amikor valaki extrém rossz kapcsolatból ilyen hirtelen ugrik át egy másikba, szinte mindig a másik is rossz lesz, méghozzá ugyanolyan módon.

Szerintem zárd le ezt a kapcsolatot. Még együtt se éltek, de már durva konfliktusok vannak köztetek.

2023. júl. 30. 11:57
 7/11 anonim ***** válasza:
63%
Hagyd ott ezt is, és menj el terápiába szerintem most pasizás helyett!
2023. júl. 30. 11:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd!

Most egy ideig egyedül kellene lenned, illetve a gyerekeddel.

Kezdj teljesen új életet és hidd el, megtalálod a normális párt, aki szeret titeket. Ha már most ilyen, gondolj bele, mi lesz később. Inkább most rakd ki a szűrét, mielőtt a kisgyerek jobban elkezd kötődni hozzá.

2023. júl. 30. 12:01
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg egy kicsit magadban kellene lenned, míg rájössz, hogy miért léptél egymás után kétszer ugyanabba a szarba.

A gyereknek pedig nem jó, ha az anyja (elsődleges nevelője) ideges, bizonytalan, vagy bántalmazott. Az sem jó neki, ha beesik egy új ember az életébe, akihez kötődik és aki aztán ignorálja.

Szerintem addig ne pasizz, míg elég magabiztos nem vagy abban, hogy remekül működik férfi nélkül is az élet. Ha ez megvan, akkor bölcsebben tudod majd megválogatni, hogy kit engedsz be megint a kis családodba.

2023. júl. 30. 12:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Miert hiszi pár házas azt hogy akivel viszonya van talizgat annak akkor is kéne ha szabad es ugyanolyan mézesmás lenne kapcsolatban?

Annyira atlatszo az amikor eleve vkinek foglalt kell vagy foglalt nő a pálya. Az nem véletlenul van.

2023. júl. 30. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!