Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy ő valójában szarik a fejemre?
A barátnőmmel nem egy városban lakunk, de a távolság elhanyagolható mert csupán 30 km ami semmi.
Miért van az, hogy ő soha nem hív fel soha nem keres, soha nem küld se egy sms-t se egy e-mailt, soha nem érdeklődik..soha...
Ha írok neki sms-t arra nem válaszol , ha írok e-mailt arra sem. Csak akkor érem el ha felhívom telefonon de azt sem veszi fel elsőre sosem.
Viszont amikor felveszi mintha semmi nem történt volna, és amikor szóvá teszem csak azt mondja sajnálom ne haragudj amivel már a tököm tele van. Ha találkozunk és együtt vagyunk akkor meg bújik simogat, átölel , mondja hogy így szeret meg úgy szeret..
nem szoktam egyfolytában zaklatni és keresni van hogy 2-3 napig abszolút se sms, se telefon, de akkor is mindig az van hogy csak én keresem őt. Na mindegy ez már lényegtelen.
Tegnap sikerült beszélnünk négyszemközt, feltártam neki a problémáimat, a válasz az volt, hogy nem gondolta hogy ez nekem ennyire fontos hogy ő is keressen ne csak én....és ha ez bánt és ez rosszúl esett akkor változtatni fog ez összesen 3 perc alatt le is zajlott aztán elkezdett puszilgatni, rám mászott aztán az ágyban kötöttünk ki ez volt a megoldás óriási mi....:)
És ma reggel már felhívott ráadásul ő ébresztett fel.....
Köszönöm azért a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!