Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Itt van még miről beszélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt van még miről beszélni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Barátnőm 20 éves jómagam 27 éves vagyok és több mint 1 éve együtt vagyunk.sajnos 3 hónapig volt minden happy azóta sajnos csak nyüglődünk. Rengeteg veszekedés van , ha kibékülünk sem tart 2-3 napnál tovább. Kb 3 hónapja gyökeresen megváltozott mióta egy új irodai munkahelye lett. Azóta iszik mint a gödény , bulizgat és egyebeket csinál . Hazudozik folyamatosan mondván nem akar veszekedést és úgy beszél velem mintha a kutyája lennék. Na és ami miatt megíródott ez a kérdés alapvetően az az ,hogy kb 2 hete ott aludt egy srácnál akivel 3x találkozott talán csak ugye a barátnőjének valami haverja . Ráadásul mikor számonkértem még az is kiderült ,hogy egy ágyban aludtak ( azzal mentegetőzött ,hogy a srác az egyik ő a másik szélén) . Ez az eset hatalmas sebet ejtett rajtam és örlődök. Szerintetek van ebben a kapcsolatban még valami? Mióta megtudtam ezeket azóta persze minden jó , főz nekem , szépen beszél velem és persze minden olyan ami előtte nem volt jellemző.

2023. júl. 22. 08:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
9. Kepzelodj.. en mar tul vagyok a 20 as eveimen es tuti megcsalt!
2023. júl. 25. 03:27
 12/22 anonim ***** válasza:
76%

Igen. Van benne valami: egy labilis, iszákos kis libi + egy harmadik.

Ebben neked már nem osztottak szerepet.

2023. júl. 25. 03:35
 13/22 anonim ***** válasza:
53%
11 Hát igen, aki magából indul ki, nem is lát más opciót.
2023. júl. 25. 06:55
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Ribizli, lapátra vele. Minél hamarabb.
2023. júl. 26. 07:37
 15/22 A kérdező kommentje:
Azóta sajnos kiderült ,hogy smárolt is a csávóval és engedte a melleit fogdosni. De ő most nagyon teper ,hogy vissza kapjon . Viszont nem teljesen világos neki ,hogy mit is tett valójában hiszen úgy hivatkozik rá ,hogy csak egy "smaci" volt.
2023. aug. 21. 15:35
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Hülye kis fruska, te meg nagyon megvezethető vagy. Hát szenvedj!
2023. aug. 21. 17:55
 17/22 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem ugy kerded hogy megcsalt de még "szeretem mit tegyek?

Hiába írod körül , akkor is megalázott

2023. aug. 25. 11:15
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hiába szereted , őt téged nem.

Szakítást javasolnám.

2023. aug. 25. 20:24
 19/22 anonim ***** válasza:
Kuka.
2023. aug. 25. 21:35
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Unokatesóméknál majdnem ugyanez történt szó szerint ahogy írtad. Csak ott eljegyzés és közös lakáshitel is volt és közös drága házikedvenc, irodai munka pipa, csak ott céges bulin kavarodott össze egy olyan sráccal, akivel "csak barátok" voltak. Ki tette unokatesóm a lányt, és 1 évre rá megtalálta az igazit.
2023. aug. 25. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!