Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt van még miről beszélni?
Sziasztok!
Barátnőm 20 éves jómagam 27 éves vagyok és több mint 1 éve együtt vagyunk.sajnos 3 hónapig volt minden happy azóta sajnos csak nyüglődünk. Rengeteg veszekedés van , ha kibékülünk sem tart 2-3 napnál tovább. Kb 3 hónapja gyökeresen megváltozott mióta egy új irodai munkahelye lett. Azóta iszik mint a gödény , bulizgat és egyebeket csinál . Hazudozik folyamatosan mondván nem akar veszekedést és úgy beszél velem mintha a kutyája lennék. Na és ami miatt megíródott ez a kérdés alapvetően az az ,hogy kb 2 hete ott aludt egy srácnál akivel 3x találkozott talán csak ugye a barátnőjének valami haverja . Ráadásul mikor számonkértem még az is kiderült ,hogy egy ágyban aludtak ( azzal mentegetőzött ,hogy a srác az egyik ő a másik szélén) . Ez az eset hatalmas sebet ejtett rajtam és örlődök. Szerintetek van ebben a kapcsolatban még valami? Mióta megtudtam ezeket azóta persze minden jó , főz nekem , szépen beszél velem és persze minden olyan ami előtte nem volt jellemző.
Igen. Van benne valami: egy labilis, iszákos kis libi + egy harmadik.
Ebben neked már nem osztottak szerepet.
Miért nem ugy kerded hogy megcsalt de még "szeretem mit tegyek?
Hiába írod körül , akkor is megalázott
Hiába szereted , őt téged nem.
Szakítást javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!