Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg pofozott, mert vagdostam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg pofozott, mert vagdostam magam. Nem lehetett volna inkább csak leülni beszélni velem?

Figyelt kérdés
Párom szörnyen megbántott, ki voltam lelkileg és egyedül hagyott éjjel (ő addig el volt haverjaival) mikor hazaért eldugtam a kést magam mellett, hogy ne lássa. De ő lerántotta rólam a takarót és meglátta. Akkor pofont adott, mintha férfi lettem volna. Igen tudom a vagdosás így úgy ez az, megmondom őszintén nem érdekel engem ha nagyon nagyon ki vagyok lelkileg és már teljesen ki vagyok megnyugtat nagyon ritkán fordul elő de semmi szándékom megölni magam. Kicsit erősnek gondoltam ezt a reakciót mikor utoljára akkor csinaltam ilyen mikor meg nem is éltünk együtt.
2023. júl. 21. 22:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
46%
A pasid helyében úgy dobtalak volna ki mint macskát szarni. Azt vagdisd magad otthon anyádék mellett. Egy kés volt a takaró alatt? Normális vagy???! Mentálisan instabil beteg emberrel semmilyen kapcsolatot nem kezdünk. Jogos volt a pofon. Le lehet pontozni. Ha éppen azzal a késsel kedved szottyan álmában elvágni a torkát? Elmebeteg....
2023. júl. 22. 06:58
 12/16 anonim ***** válasza:
29%
Szètvertem volna a pasi pofájat a helyedben.
2023. júl. 22. 07:04
 13/16 anonim ***** válasza:
27%

Ennek itt a vége.

Eleve ott indul, hogy úgy ösdzevesztetek, hogy ő estig (piál?) a haverokkal, te meg "stresszoldásként" vagdosod magad. Évek óta először, tehát nekem úgy tűnik, hogy eleve átment ez a megbántás egy határon. Utána meg megüt.

Itt már nincs mit megbeszélni. Egyikőtök se fog úgy tekinteni a másikra, mint előtte. Csomagolj össze, aztán még ma költözz vissza a szüleidhez! Mielőtt jön a következő pofon, vagy kicsit jobban felvagdosod magad...

2023. júl. 22. 07:58
 14/16 anonim ***** válasza:
55%

A pasitól ez mindenképp undorító állati tett.

Neked viszont ez a vagdosás szintén nem normális.

Orvoshoz kéne fordulnod mindenképp. Nem szoktam díjazni a pszichiátereket, de neked kellene.

2023. júl. 22. 08:46
 15/16 anonim ***** válasza:
29%

Egy tinip.csánál sem normális ha vagdossa magát, de egy felnőtt embernél egyenesen szánalmas. Szerintem bátran feküdj be 1 hónapra a pszichiátriára, mert nem normális, hogy ha rádjön a hiszti, akkor nekiállsz vagdosni magad.

Mindketten jobbat érdemeltek a másiknál. De neked azt tanácsolom, hogy mielőtt kapcsolatba kezdesz, kezeltesd magad!

2023. júl. 22. 11:13
 16/16 anonim ***** válasza:
30%

Nyilván vele kellene megbeszélned, hogy miért tette ezt. De elég józanító hatása volt, úgy látszik, szóval használt a dolog. Ha kijózanító pofonnak szánta, akkor mindenképp jó döntés volt.

Ne vagdosd magad... menj pszichológushoz inkább. (Pszichiáterhez ne. A pszichiáter orvos, és nem csinál semmit, max felér valami nyugtatót, meg visszahív kontrollra x hónap múlva. Neked nem ilyen problémád van, amit gyógyszerezni kéne.)

2023. júl. 23. 05:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!