Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg pofozott, mert vagdostam magam. Nem lehetett volna inkább csak leülni beszélni velem?
Ennek itt a vége.
Eleve ott indul, hogy úgy ösdzevesztetek, hogy ő estig (piál?) a haverokkal, te meg "stresszoldásként" vagdosod magad. Évek óta először, tehát nekem úgy tűnik, hogy eleve átment ez a megbántás egy határon. Utána meg megüt.
Itt már nincs mit megbeszélni. Egyikőtök se fog úgy tekinteni a másikra, mint előtte. Csomagolj össze, aztán még ma költözz vissza a szüleidhez! Mielőtt jön a következő pofon, vagy kicsit jobban felvagdosod magad...
A pasitól ez mindenképp undorító állati tett.
Neked viszont ez a vagdosás szintén nem normális.
Orvoshoz kéne fordulnod mindenképp. Nem szoktam díjazni a pszichiátereket, de neked kellene.
Egy tinip.csánál sem normális ha vagdossa magát, de egy felnőtt embernél egyenesen szánalmas. Szerintem bátran feküdj be 1 hónapra a pszichiátriára, mert nem normális, hogy ha rádjön a hiszti, akkor nekiállsz vagdosni magad.
Mindketten jobbat érdemeltek a másiknál. De neked azt tanácsolom, hogy mielőtt kapcsolatba kezdesz, kezeltesd magad!
Nyilván vele kellene megbeszélned, hogy miért tette ezt. De elég józanító hatása volt, úgy látszik, szóval használt a dolog. Ha kijózanító pofonnak szánta, akkor mindenképp jó döntés volt.
Ne vagdosd magad... menj pszichológushoz inkább. (Pszichiáterhez ne. A pszichiáter orvos, és nem csinál semmit, max felér valami nyugtatót, meg visszahív kontrollra x hónap múlva. Neked nem ilyen problémád van, amit gyógyszerezni kéne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!