Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell támogatnom a barátnőmet abban, hogy lezárja a másik kapcsolatát, amiben benne van?

Figyelt kérdés

A barátnőm egy távkapcsolatban van és nem tud belőle kilépni, mert fél, hogy magára hagyom a szakítása után és megbánja. Megkértem, hogy ne húzza tovább a dolgot, mert nem játszunk párhuzamos kapcsolatot, 3 hónapja ez megy.

Állandóan időt kér, folyamatosan azt hajkurássza, hogy még nem áll készen meglépni ezt, mert fogalma sincs, hogy ki kicsoda az életében és hogy ő mit akar.

Tegnap nagy vita kerekedett ebből és faképnél hagytam, de nekem vágta, hogy támogatnom kéne és várnom, nem pedig cserben hagyni őt.

2023. júl. 18. 12:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell. Hülyére vesz, te meg hagyod magad. Te a barátnődnek hívod, ő meg nem tudja ki kicsoda az életében, tehát téged nem sokra tart. Vicces, hogy ő nem bízik benned, közben ő az aki a kapcsolatotok elejétől kezdve gerinctelen módon viselkedik. Kell ez neked? Normális egy ilyen szarkavaró nő sosem lesz.
2023. júl. 18. 12:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Jaj, te szegény! Még mindig ezzel a nővel kínlódsz?

Pedig legutóbb megfogadtad hogy otthagyod! Látom nem sikerült!

Már akkor is megmondták neked többen is (link), hogy a nő nem fogja otthagyni érted az ATM-ként funkcionáló külföldön dolgozó pasiját. Onnan jön neki a pénz, esze ágában sincs otthagyni.

Neked kellene békén hagyni a nőt. Nem érdemli meg a figyelmedet. Csak az idődet pazarolod.

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2023. júl. 18. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Abban tudod támogatni, hogy az egyik kapcsolatát le tudja zárni.

Hagyd ott a viharba!

2023. júl. 18. 13:16
 4/5 anonim ***** válasza:
91%

atya világ te komolyan ilyen sötét vagy?

miért jössz össze egy olyan nővel aki kapcsolatban van?

és hónapok óta könyörögsz hogy zárja le a másik kapcsolatát?

jézusom asszem mára elég a gyakori kérdésekből :D

2023. júl. 18. 13:43
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Tegnap nagy vita kerekedett ebből és faképnél hagytam, de nekem vágta, hogy támogatnom kéne és várnom, nem pedig cserben hagyni őt."

Miben kellene támogatni? Hogy hazug, párhuzamos viszonyt tudjon fenntartani? Ugye ezt te sem gondolod komolyan? Hagyd ott és keress egy független nőt.

2023. júl. 18. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!