Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért fontos a szexuális élet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fontos a szexuális élet?

Figyelt kérdés
Ahogy idősebb leszek, úgy veszem észre, hogy egyre kevésbé fontos. Régen még állandóan ismerkedtem, kerestem a nőket. Most pedig igazából azt sem tartom kirívónak ha fél vagy akár egy évig sem élek szexuális életet. Annyi más feladat van és probléma, ami mindig leköti az időmet.
2023. júl. 18. 06:19
 1/9 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem nem maga a szex fontos. Hanem a kapcsolat.

Számomra legalábbis.

Mikor nem volt senkim, évekig elvoltam szex nélkül. Még csak egy magamhoznyúlás sem hiányzott.

Tök eltudtam lenni nélküle.

Most viszont, hogy párkapcsolatban élek, most valahogy fontos. Egyrészt ezzel is érzem, mennyire odavan értem a férjem. Másrészt ez egy olyan dolog, amit nem csinál csak úgy bárkivel az ember, szanimra azt is jelenti, hogy a férjem jóval a többi férfi felett áll.

Harmadrészt ilyenkor érzem leginkább, mennyire összetartozunk, egymásé vagyunk.

2023. júl. 18. 06:27
 2/9 anonim ***** válasza:
45%

"szanimra azt is jelenti, hogy a férjem jóval a többi férfi felett áll"

Erre vágtam egy side eye Chloe fejet.

2023. júl. 18. 07:00
 3/9 anonim ***** válasza:
10%
Egészséges férfiaknál ösztön. Nőknél kicsit más. Ha már volt igazán kielégítő szeretkezésben része, akkor nem tudja megállni sokáig nélküle. Mert testnek, szervezetnek szükségessé válik újra és újra átélni. Ellenkező esetben évekig lehet bírni, mert még nem tudja mi a jó.
2023. júl. 18. 07:32
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
3-as, erre van valami forrás, vagy ez mind csak szerinted?
2023. júl. 18. 07:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

2!

És ez kit érdekel?! Akkor utána a vállad is veregesd meg...

Azért mert egy nőnek a saját párja röbbet jelent mint az összes többi fférfi, nem hinném, hogy pofavágasi reakciókat vált ki normális emberből

Ha ez téged megbotránkoztat, nem biztos, hogy nek veled van a baj.....

2023. júl. 18. 08:28
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

3: Én nem így látom. Éltem szexmentes házasságban, a férjem volt az, aki nem kívánta a szexet, mert "minden más fontosabb", de nekem úgy is hiányzott, hogy előtte nem volt igazán részem kielégítő szexben. Mással sem. Az intimitás része volt az, ami hiányzott, nem az ösztönös dugás. És azóta egyre több ilyet hallok, hogy a férfi nem kívánja, elég általános jelenség.

Jó kapcsolatban viszont igenis fontos, a mostani párommal bármennyire is elsodornak a hétköznapi ügyek, a szex, az összebújás akkor is fontos mindkettőnk számára. Magas a libidónk, így nem tudnánk meglenni szex nélkül, ugyanakkor mindketten csak kapcsolatban szeretjük megélni. (Mindkettőnknek volt része kalandokban is egymás előtt és nem jött be, akkor inkább a maszti.)

2023. júl. 18. 08:44
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen okén, ha neked nincs különösebb igényed a szexre. Az emberek többségének van, mert jó dolog, ezer pozitív hatással.
2023. júl. 18. 09:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Miért fontos?

Ki mondta, hogy az?

Bármi, ami két ember között történik csak annyira fontos, amennyire a magasabb igényű félnek fontos.

Ha te egyedül vagy, nem kell igazítanod senkihez, úgy intézed ahogy akarod.

Ha párban vagy és a párodnak ugyanannyire fontos mint neked, akkor sincs semmi gond.

Gond csak és kizárólag akkor van, ha egy magasabb libidójúval vagy együtt, mert ő hiányként fogja megélni, és akkor bizony feszültség származik belőle.

De ezt leszámítva abszolút nem fontos.

2023. júl. 18. 09:35
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

egy jellegzetes és nagyon erős élvezeti forrás, kapcsolatban kötődést nagyban erősítő, de ha egyedül vagy, akkor is kitűnő stresszoldó

nekem semmi más tevékenység nem tudja pótolni a szexuális örömöket.

2023. júl. 18. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!