Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet ezt komolyan venni?
Próbálom nem bántóan elmondani neki hogy felszaladt rá egy kis plusz.
Mennyire vennéd komolyan ha mondjuk ha ilyen szituban mondaná el a párod:
Ruhavásárlás közben mikor mondja h ez se az se jó méretben..akkor mondom h holnaptól mozogjunk..és könnyebben tudsz ruhát venni.
Vagy fáj dagad a lába ilyenkor mondom h probálj a súlyodra figyelni , biztosan jobb lenne a lábának is.
Figyu, lehet, hogy sok vizet tart vissza a szervezete, emiatt szaladt fel rá pár kg. Én világ életemben nádszál voltam, szülés után másfél évig 20kg-mal voltam nehezebb, pedig nem zabáltam összevissza.
Egyszercsak elkezdtem a mezei zsurló teát inni (vízhajtó hatású), persze tornáztam is emellett, és 2 hónap alatt visszafogytam a versenysúlyomra. Nekem is sűrűn dagadt a lábam, a mai napig iszom ezt a teát, azóta sokkal jobb a helyzet. Drogériákban is kapható, szóval tényleg ajánlom.
Ha mozogni nem is akar, talán ez segíthet 😀
Hát én tuti nem sértődnék meg, ha normálisan közölné. Annyi önkritikám csak van, hogy lássam, ha már egyszerűen nem állnak jól az eddigi ruháim/nem jön fel rám semmi...
Én pontosan láttam, éreztem, hogy 80 kilósan nem voltam olyan szexi, egyszerűen van, akinek nem állnak jól a plusz kilók.
Miért kell ezen megsértődni???
Nem finomkodoni kell, hanem egyenesen megmondani, hogy Szívem, X kilót felszedtél, és az egészséged érdekében ideje leadni. Nekem sem tetszel így. Minden tudok segíteni, hogy könnyebben menjen a fogyás?
Ezen nincs mit megsértődni.
73kg, I.foku elhízás a bmi szerint, tehát már nem a túlsúly kategória. Az optimális súlya kb 54kg lenne
1es:
A tea önmagában semmit nem ér..
Hiába mondtam h menjünk el mozogni, mert ülő munkát végez. Neem..de sokszor
Amikor nincs felpuffadva a hasa, azt mondja fogyott mert lóg a hasa, meg látja a karján stb..és hogy mikor se nem mozog, se nem diétázik se semm... csak nyugtatgatja magát ilyen hülyeséggel..
Már kiírtad ezt a kérdést, csak más köntösben.
Nem neked kell tenned. Vagy ő magától változtat, vagy hagyd békén.
Azt írod, már mondtad neki, hogy menjetek el mozogni, hiába. Azt nem értem, erre miért indok az, hogy " mert ülőmunkát végez". De láthatóan ő nem akar változtatni.
Most akkor vagy fogadd el, vagy lehet váltani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!