Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar, hogy a barátnőm a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar, hogy a barátnőm a barátnőivel megy strandolni?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, hogy a párom a barátnőivel megy strandolni, egyből a legrosszabbra gondolok, hogy mennyien meg fogják nézni a testét és hogy biztosan csatlakoznak hozzájuk férfiak. Meghallottam ezt az egészet, hogy elmegy és azóta az a kép van a fejemben, hogy egyedül úszik a medencében és biztosan odamegy hozzá valami fiú, akivel majd beszélget és időt tölt. Bízom benne, de akkor is borzasztó erős ellenérzést és szorongást vált ki ez belőlem. Mit gondoltok erről ,Ti hogy álltok az ilyen dolgokhoz? Köszönöm
2023. júl. 11. 17:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
10%

"Inkább légy büszke milyen csinos barátnőd van."

🙄🙄🙄

2023. júl. 11. 18:28
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj, ő nem a tulajdonod. Nagyon sok férfi meg fogja nézni. Ha minden tökéletes köztetek nincs mitől tartanod. Ha ismerkedni akar, fog. Pofon egyszerű.
2023. júl. 11. 18:54
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Az önbecsülés és önértékelés témakört ajánlanám figyelmedbe.
2023. júl. 11. 18:57
 14/21 anonim ***** válasza:
96%

Mi a baj azzal hogy azt írtam legyen büszke rá? 🙄

Nem akt fotózásra készül, hanem strandolni. Ha valaki csinos azt biztos meg fogják nézni.

Keressen akkor magának egy csúnya nőt akihez a kutya nem menne oda biztos. 🙄

2023. júl. 11. 19:00
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális ha valaki elmegy a barátaival, barátnőivel strandra, és lehet hogy beszélget ott emberekkel, és ezen nem szabadna kiborulnod! Ha szerinted a barátnőd nem kezelné jól, azon gondolkodj el, hogy miért érzed így... De egyébként szerintem ez túlzás, és beteges hogy neked ez ennyire kibírhatatlan. Ha egészséges kapcsolatot akarsz fenntartani, kezelned kellene ezeket az indokolatlanul nagy érzelmi kilengéseket.
2023. júl. 11. 20:14
 16/21 anonim ***** válasza:
12%

"Mi a baj azzal hogy azt írtam legyen büszke rá?"

Arra, hogy sokan basznák? Ez olyan alja.

2023. júl. 11. 20:16
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

16# Nem pont erre gondoltam. De igenis ha valaki szép arra lehetünk büszkék nyugodtan. Én is büszke vagyok a pasimra, hogy jól néz ki. És nem, nem azért mert sokan szopn@k a farkát mondjuk.

Jesszus. 😀

2023. júl. 11. 20:20
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Beteg vagy,Kérdező,néhány primitív kommentelővel együtt!

Ennyi a véleményem...

2023. júl. 11. 21:43
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Arra, hogy sokan basznák? Ez olyan alja."

Ez a kérdező barátnőjétől teljesen független dolog, ő erre nincs ráhatással, tehát ez rá nézve semmilyen szinten nem szégyen.

A hímribikre viszont, akik mindenféle idegen nőkkel használtatnák magukat, annál inkább.

2023. júl. 11. 23:42
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, soha, hasonló sem fordult meg a fejemben. Abszolút nem zavar, ha mással beszél. Én is beszélgetek mással is, miért zavarna hogy ő is ezt teszi. Nálad nagy baj van a toronyban
2023. júl. 11. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!