Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes vagyok ha ez rosszul esik?
Párommal most egy hosszabb szabadságon vagyunk, amit a szülőfalumban töltünk egy kis faluban. Ma ahogy sétáltunk eszünkbe jutott milyen nosztalgikus lenne sátorban aludni a faluvégi kertünkben, előtte piknikeznénk, filmeznénk a szabad ég alatt stb. Ezt így meg is beszéltük, majd délután közli hogy megy előtte egyet motorozni egyik haverjával mert jó az idő.
Ennek már több, mint két órája és még mindig nem ért vissza. Nemsokára sötét van, sátor, sütkérező hely még sehol.
Engem ez bosszant, olyan érzést ad hogy most is fontosabb mással lenni mint hogy erre szánja a délutánját, főleg hogy reggeltől dolgoztunk a ház körül, ilyenkor viszonylag hamar bealszik mindenki. Nem az van, hogy nem csinálhatná amihez kedve van de ne akkor lépjen le amikor ilyen tervünk volt, ráadásul szinte minden nap volt motorozni is.
Szerintetek gyerekes vagyok ha ezen megsértődöm?27n
Bunkóság két órás (!) programot szervezni egy már megbeszélt programra, nem vagy gyerekes.
Mi lett végül?
Ha már meg lett beszélve, akkor bunkóság mást csinálni helyette.
Bár az a tippem hogy ő ezt nem vette megbeszéltnek, csak egy ötletnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!