Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha a párod folyton a szavadba vág és állandóan félreértelmezi amit mondasz?
Szerintem ez tipikus esete annak amikor gyáva, nem mer szakítani és belekezd ilyen “eltávolító” projektbe.
Tipikus a töketlen csávóknál, exem is pont ezt csinálta míg nekem már olyan kényelmetlen helyzetet teremtett hogy én szakítottam pedig én szerettem őt, de ő közbe már kiszeretett.
Szerintem itt is ugyanez a helyzet.
Amit mondasz neki teljesen világos csak ő kötözködik meg sérteget mert NEKI valami baja van. Ő fusztrált!
Ültesd le és beszélj vele.
30/N
Sokmindent jól láttok. Bennem is felmerült a gyanú, hogy nárcisztikus. Pont azért szerettem bele, mert olyan jól el lehetett filozofálgatni vele. Én szeretek vitázni olyan emberekkel, akiknek van vitakultúrájuk, és nem a másik legyőzése a cél, hanem az eszmecsere, különböző nézőpontok összehasonlítása. Hát azért szerettem bele, mert ebben (is) nagyon egy hullámhosszon voltunk. Mondjuk gyanús volt kicsit az elején, hogy ő velem kapcsolatban mindent tökéletesnek látott. Bàrmit csináltam, neki az tökéletes volt. Megkérdeztem ma tőle, miért vág a szavamba, amikor ő kérdezi valamiről a véleményemet. Tudjátok mit mondott? "Mert már látom előre, hogy hülyeségeket beszélsz!"
Na a tökéletestől haladok a hülye felé...
Aki a másik szavába vág az szimplán bunkó, és bunkó emberekkel nem kellene együtt maradni.
Most még csak a szavadba vág, aztán el is küld az anydba, ha valami NEKI nem tetszik. Felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!