Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent, ha a párod folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha a párod folyton a szavadba vág és állandóan félreértelmezi amit mondasz?

Figyelt kérdés
Három éve vagyunk együtt és olyan sok közös volt bennünk, hasonló érdeklődési kör, hasonló életcélok stb. nála éreztem először, na végre valaki aki megért engem. de mostanában már egyre inkább félre- meg elértelmezi amit mondok. Először azt hittem, bennem van a hiba, nem jól fogalmazok, félreérthető amit mondok, de akkor mások miért értenek? Miért pont ő nem. Egyre sűrűbben van ez, mondok valamit, végig se hallgatja, felcsattan, ez nem így van, nem jól tudod, nem értek veled egyet. De sokszor teljesen félreértelmezi amit mondok és képzel valamit rólam ami nem igaz. Mintha nem egy nyelvet beszélnénk. És olyankor rendesen megsértődik, hogy miért nem tudom normálisan elmondani. Ja és hogy értsétek, nem olyan gyakorlatias dolgokon vitázunk, hogy mi legyen a vacsora vagy hová menjünk hétvégén, ezzel nincs gond. Hanem a véleményemet kérdezi valamiről, politika, vallás, társadalmi kérdések és komoly ideológiai vitákba kezdünk amelyben tök felesleges szócsatározás folyik és a vége mindig balul sül el. Már teljesen hülyének érzem magam. Vagy ő néz engem annak? Mit tegyek? Ja, ha el akarom kerülni az ilyen vitákat, az is baj. De ha belemegyek, az is baj.

2023. júl. 5. 11:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem ez tipikus esete annak amikor gyáva, nem mer szakítani és belekezd ilyen “eltávolító” projektbe.

Tipikus a töketlen csávóknál, exem is pont ezt csinálta míg nekem már olyan kényelmetlen helyzetet teremtett hogy én szakítottam pedig én szerettem őt, de ő közbe már kiszeretett.

Szerintem itt is ugyanez a helyzet.

Amit mondasz neki teljesen világos csak ő kötözködik meg sérteget mert NEKI valami baja van. Ő fusztrált!

Ültesd le és beszélj vele.

30/N

2023. júl. 5. 14:20
 12/16 A kérdező kommentje:

Sokmindent jól láttok. Bennem is felmerült a gyanú, hogy nárcisztikus. Pont azért szerettem bele, mert olyan jól el lehetett filozofálgatni vele. Én szeretek vitázni olyan emberekkel, akiknek van vitakultúrájuk, és nem a másik legyőzése a cél, hanem az eszmecsere, különböző nézőpontok összehasonlítása. Hát azért szerettem bele, mert ebben (is) nagyon egy hullámhosszon voltunk. Mondjuk gyanús volt kicsit az elején, hogy ő velem kapcsolatban mindent tökéletesnek látott. Bàrmit csináltam, neki az tökéletes volt. Megkérdeztem ma tőle, miért vág a szavamba, amikor ő kérdezi valamiről a véleményemet. Tudjátok mit mondott? "Mert már látom előre, hogy hülyeségeket beszélsz!"

Na a tökéletestől haladok a hülye felé...

2023. júl. 5. 16:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Meddig szandekezod meg turni?
2023. júl. 6. 14:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Hidd el, nem sokáig. Most elutazott a haverjaival egy pár napra, volt időm gondolkodni. Azt hiszem, pakolok.
2023. júl. 6. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Aki a másik szavába vág az szimplán bunkó, és bunkó emberekkel nem kellene együtt maradni.

Most még csak a szavadba vág, aztán el is küld az anydba, ha valami NEKI nem tetszik. Felejtős.

2023. júl. 7. 15:42
 16/16 anonim ***** válasza:
Helyes, megtalaltad a megoldast. Ha csak annyit tanultal belole, hogy nem allsz tobbet ossze olyannal, aki nem tisztel teged, vagy a velemenyed, mar nem is volt kidobott az a 3 ev, mert lattad hova vezet. Be kell gyujteni a rossz tapasztalatokat, hogy kesobb ertekelni tudd a jot is.
2023. júl. 9. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!