Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nem furcsa a helyzet? :)
Figyelt kérdés
Szóval. Barátnőmmel szakítottunk pár hónapja és olyan dolgokat csinál amik nekem annyira nem tetszenek. Tisztában vagyok azzal, hogy nem vagyunk együtt és semmi közöm a dolgaihoz, de előfordultak olyan dolgok, hogy egy másik srácnál aludt különböző okokra hivatkozva és ezt nem is akarta elmondani, mert nem tartozik nekem beszámolóval. Elment bulizni egy baráti társasággal ahol ott volt egy korábbi barátja is. Mi még most is találkozunk és nálunk mindig én megyek érte soha nem képes magától jönni és mikor ezt felhozom neki mindig összeveszünk továbbá a volt barátjához többször is elment magától. Engem meg folyamatosan számonkér és ha ezeket én csináltam volna az szerintem hatalmas gond lenne. Bocsánat ha kicsit kacifántos, de szerintetek ez nem furcsa?2023. júl. 5. 06:24
11/11 anonim válasza:
Akkir nezd majd meg a fejét ha lesz vmi csajod :D ő meg dobva:D kis pondro az ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!