Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet, hogy nem is engem szeretett, csak azt, hogy van barátnője?

Figyelt kérdés

Exemmel szöges ellentétei vagyunk egymásnak. Én már az ismerkedésnélis önmagamat adtam és ahogy láttam ez tetszett is neki meg sokszor mondta hogy ő is olyan mint én vagy egyetért velem. Lassan kiderült, hogy ezek nem voltak igazak. Ő 19, majdnem 20 volt, amikor összejöttünk és még randin sem volt, nem csókolózott előttem. Majdnem 2 évet voltunk együtt. Folyamatosan derültek ki a rossz dolgok, hogy igazából nem szereti a stílusomat, rosszul van attól, ahogy élek, amit gondolok, ami a véleményem, és ez eléggé megkeserítette a kapcsolatot. De eközben végig azt mondta, hogy én leszek a felesége, lesz gyerekünk, stb. De ebben sem egyeztünk amúgy, mert én 4 évvel vagyok nála fiatalabb és terveztem tovább tanulni, meg dolgozni, ő meg azt akarta hogy 20 évesen már szüljek. Ezen is ment a vita. De továbbra is elmondta szinte mindennap, hogy mi örökre együtt leszünk. Többször akartam vele szakítani de nem engedte és mindent megígért meg sírt meg mondta hogy biztos megölné magát, ha elhagynám. Na végül szakítottunk, akkor is nagyon sírt és mondta ezeket a dolgokat. Anyám is mondta, hogy hiba volt elhagyni mert annyira szeret engem és így nem fog senki más szeretni, látja ahogy néz rám. De volt olyan szakítás előtt 2 hónappal, hogy azt mondta az exem, hogy már nem szeret úgy, mint régen, hónapok óta így érez, akkor én mondtam, hogy akkor legyen vége, de azt mondta egyből, hogy de mégis szeret ugyanannyira, csak sokat veszekedtünk mostanában és hamis érzései voltak de most hogy látta elveszíthet rájött hogy mégis szeret. De szakítás után voltak furcsa beszélgetéseink, amik arra engedtek következtetni, hogy csak azt akarta, hogy legyen egy barátnője, nem is engem szeretett. Például mondta, hogy a barátai be fogják mutatni lányoknak és várja hogy hátha onnan lesz újra párja, meg hogy ő már nem bírja sokáig lány nélkül, és ha megint lesz barátnője, nem fogja túlélni, ha megint szakítanak vele. Tőlem kérdezgette, hogy hol találhat rendes lányt és hogy ismerkedjen, mert nem tud kezdeményezni (én kezdeményeztem). 1 hónapig írogatott még ilyeneket aztán azóta nem beszéltünk.

Nekem ebből az esik le, hogy inkább csak megalkudott velem, mert én ráhajtottam és könnyű volt megkapnia és akkor egy gond letudva, mindegy, hogy milyen vagyok. Elmondta azt is, hogy életképtelen kapcsolat nélkül és az az életcélja hogy egy lánynak mindent megadjon. Mondjuk nekem nem sikerült, mert elég rosszul bánt velem.

Mit gondoltok?

2023. jún. 30. 10:09
 1/6 anonim ***** válasza:
15%

- Lehet az is, hogy még nincs tisztában önmagával.

- Lehet, hogy csak az egóját hízlalta azzal, hogy osszejott veled.

- Lehet, hogy mentálisan problémás.

Üdv: 16/f

2023. jún. 30. 10:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Érzelmileg zsarolt a srác. Anyukádon csodálkozom, hogy ilyen tanácsot ad. Elhiszem, hogy a srác érez valamit irántad, de ez nem szeretet, hanem birtoklás. Részletesen most itt nem fejteném ki, de szerintem az egész egy hamis vonzódás a részéről, nem téged szeret, hanem csak használ arra, amilyen vágyott életet szeretne. Te nem vagy megkérdezve erről, annyit tehetsz, hogy beleegyezel.

Ez szerintem nem kapcsolat, ha ő egyedül mindent eldönt.

2023. jún. 30. 10:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
"arra engedtek következtetni, hogy csak azt akarta, hogy legyen egy barátnője, nem is engem szeretett." - Egyetértek.
2023. jún. 30. 10:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó, hogy ebből kimenekültél.
2023. jún. 30. 11:14
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Még szerencse, hogy több eszed van, mint anyádnak. Jól látod a dolgokat, jó döntés volt szakítani.
2023. jún. 30. 11:25
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez soha nem is szeretett, csak kellet neki valaki, hogy ne legyen egyedül. Ez már kb az első beszólásoknál kiderült.
2023. jún. 30. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!