Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Maga a virág ennyire fontos?
Feleségem nagy veszekedést csapott. Az ok az volt, hogy én nem tudom, hogy egy nőnek néha illik virágot venni … 15 éve vagyunk együtt, mindig hangoztatta, hogy a vágott virág butaság, ezért mindig cserepeset viszek neki ünnepekkor. Most azt mondja, azt öregasszonyok szoktam kapni és hogy irigyli a barátnőit a csokrokkal, de már ne vegyek, már késő. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy napi szinten lepem meg dolgokkal, megveszem amit tudok, hogy tetszik neki, szereti, nincs olyan nap ha kis apróságot ne hoznék neki. Ha látom, hogy enne egy kis csokit este, szólok hogy mindjárt elugrok valahova és hozok neki csokit. Vagy mindig végzem a házimunkákat, van hogy egyedül mindent megcsinálok, ha home officeban vagyok akkor fixen heti 2x teljesen kitakarítom a lakást. Mondtam ezt neki, de azt ismételte, hogy én nem értem és hagyjuk inkább, neki nem jár virág. A gyereknek volt a ballagása nemrég és utána is hisztirohamot kapott, mert neki is illett volna virágot kapnia, nem csak a gyereknek. Mert a 20-ból volt egy férfi aki a feleségének is hatalmas csokrot adott és jelenetet rendezett mindenki előtt, hogy “köszönöm szerelmem hogy a gyermekünkkel megáldottál és most itt lehetünk …”. Rendkívül kínos volt!
Ennyire számít az a rohadt vágott virág?
Teljesen pszicho a nő!
Én személy szerint nem szeretem a virágokat, pénzkidobásnak tartom, ráadásul a rosszabb fajtának, ha nagyritkán kapok is egyáltalán nem örülök neki!
Mert a 20-ból volt egy férfi aki a feleségének is hatalmas csokrot adott és jelenetet rendezett mindenki előtt, hogy “köszönöm szerelmem hogy a gyermekünkkel megáldottál és most itt lehetünk …”. Rendkívül kínos volt!
Hú de gáz... én is szeretem a virágot, a férjem kb nőnapra meg szülinapomra vesz. A gyerek ballagására hálisten nem hozott, isten ments, ilyen nyálas színpadi jelenetet, valamint a gyerektől elvenni a saját ünnepét és ott is anyut sztárolni... hányinger. Szóval szeretem a virágot, de nem balhézok érte, hogy csak úgy nem szoktam kapni. Annyi más kedvesség, figyelmesség van, én maxi elégedett vagyok a házasságunkkal így is. Szerintem ez a virágra rápörgés egy indok, hogy beléd álljon valami miatt, ami ennél sokkal szerteágazóbb csak talán még magának se vallja be.
Nem tudsz mit csinálni, sehogy nem leszel jó. Szerintem hagyd magában főni, meg se hallgasd mikor rákezdi.
Akkor talán visszavesz.
"Most azt mondja, azt öregasszonyok szoktam kapni és hogy irigyli a barátnőit a csokrokkal, de már ne vegyek, már késő."
Nem késő. Vigyél neki szép vágott virágot.
Biztos szavarja az idő múlása, új, fiatalos lendületet, kényeztetést szeretne.
Örülni fog, főleg, ha hozzáteszed, hogy odavagy érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!