Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban mennyire tudnátok hanyagolni a szexet? Lentebb jobban kifejtem
Több éves kapcsolatban élek, a párommal, együtt élünk illetve eljegyzés is megtörtént már.
Neki már egészen fiatalon (16-17) éves korában megszűnt a libidója, egy betegség miatt amit az orvosok megállapítottak.
Nehezen veszi magát rá a szexre volt olyan, hogy 9 hónapon át nem történt semmi, a jobbik eset ha havi egyszer kétszer történik az aktus. Én elfogadom és sajnálom a történteket de néha azért a fejemben van, hogy így intimitás nélkül éljem le az életemet csúnyán mondva.
29 éves vagyok a párom 33 éves.
Akivel hasonló a helyzet leírná, hogy mi történt? Sokszor téma volt ez nálunk ő nem igazán hajlandó erről beszélni illetve engem az zavar a legjobban ha már ő neki nincs kedve akkor felém lehetne tekintettel. Ez elvárható egyáltalán? Gyerektéma is feljött már sokszor én már nagyon szeretnék, meg van az anyagi háttér is szerencsére, de így nehéz azért próbálkozni, és nem szeretnék sokat várni már hiszen édesanyám is 40 évesen lett várandós velem és sajnos már nincs köztünk.
Köszönöm a válaszokat.
Itt nem is az a baj, hogy ez az állapot fennáll, hanem hogy beszélni sem hajlandó róla és nem foglalkozik az igenyeiddel.
Ha mindenképp benne akarsz ebben a kapcsolatban maradni, akkor vegyél magadnak dildot vagy valami szexjatekot.
Havi 1 szexszel még kiegyeznék, ha az a szex olyan, hogy kielégít egy egész hónapra. Ha van legalább 6-8 menet, amiben 10-15-ször elélvezek. Az már úgy kb.1 havi adag.
De az, hogy egy évig semmi,azt nem viselném el.
Nem, igy nem. De már eleve nem lett volna hosszú a kapcsolat, pedig én se vagyok nimfo.
De a mennyisegnel is nagyobb baj, hogy nem is akar vele foglalkozni. Nem normalis hogy vakakinek, aki amúgy egeszseges, tizenevesen megszűnjön a libidója. Ott valami történt, amit nem tud feldolgozni. Legalabbis szerintem.
Amugy most en is le lettem tiltva a szexről egeszsegügyi okbol, de az csak ideiglenes. Illetve igy is igyekszem megoldani páromnak, hogy legalabb neki jó legyen.
Minden igény kérdése. Kinek mennyi az igénye? Ha neked több, mint havi egy-kettő, akkor egyértelműen nem passzoltok és nem egymást keresitek. Ő egyszerűen aszexuális, van ilyen is. Engedjétek el egymást, mert így mindketten szenvedtek. Te azért, mert nem kapod meg, ő meg azért, mert nem tudja megadni.
Részemről egyébként nem működne, mert bár naponta nem igénylem (szerintem az már sok lenne nekem), de a heti 2-3 alkalomnak nagyon tudok örülni, ha a férjem nem dolgozik annyit. Nekem a havi egy az nagyon sótlan szexuális élet lenne. Ha te ezzel egyetértesz, akkor ne szenvedj. Keress valakit, akivel passzolnak az igények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!