Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bárcsak tudnám mi az igaz?!?!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bárcsak tudnám mi az igaz?!?!?!???

Figyelt kérdés

Hosszú évek óta együtt vagyunk, de nem élünk még együtt, egy házban.

Van is kicsi távolság a lakóhelyeink között.

Sokat veszekszünk, de ha megkérdem hogy akar e szakítani a válasza csak az hogy rajtam múlik, ő szeret és ezek.

De közben meg bulikba jár a tudtom nélkül és random lányokkal van közös képen. A minap is...persze háttal van de teljesen felismerem nem vagyok hülye hagyjuk már..

És még erre is az a válasza hogy nem igaz neki nem tetszik senki nem beszél mással.

Velem van a gond vagy vele?

Tehát. Én tudom és tisztában vagyok vele hogy valamit kavar a hátam mögött. De nem vallja be nem meri nem beszél róla. Nekem úgy adja elő hogy szeret de már nem sokáig bírja velem ha folyton veszekszek vele. Neki az is veszekedés ha meg akarok beszélni valamit.

2 hete szinte semmit nem beszéltünk életjelét se adta. Én se. Aztán mégis én írtam rá..de nagyon leszar.

A kérdésem az, hogy miért ilyenek egyesek? Vagy a többségük ennyire nyuszi? Fél az őszínteségtől?

2023. jún. 27. 07:09
 1/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem mindegy mi az igazság, ha te nem erre a társra vágysz?
2023. jún. 27. 07:17
 2/10 anonim ***** válasza:
73%
Amúgy te alapból is féltékeny vagy? Mert ha ilyen számonkéréseket játszol el az elejétől, akkor ne csodálkoz rajta.De egyébként az első válaszolóval értek egyet. Ha egy kapcsolatban nem érzed jól magad és a másik nem vevő rád, akkor ennyi volt. El kell engedni.
2023. jún. 27. 07:28
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba, ez egy gyökér. Tipikus seggfej módszer, hogy bőven van mit titkolnia és még ő támad be, hogy veszekszel. Tipik figyelem elterelés.
2023. jún. 27. 07:35
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak azért van veled, hogy legyen valakije. De mindemellett azt csinál amit akar és mindemellett veled nem is törődik. Az ilyet el kell engedni, keressen magának más lábtörlőt.
2023. jún. 27. 08:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem csal meg, de leszarni leszar, akkor minek vagy még vele együtt?
2023. jún. 27. 11:13
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szereted igazán, akkor szakítani kell. Ne azt várd, hogy ő majd megteszi helyetted.
2023. jún. 27. 11:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

2 hete nem hallasz róla? Kavar a hátad mögött, ha felhozod, akkor te vagy a hibás mert veszekszel?

Ne haragudj, de mit vársz ettől a gyökértől?

2023. jún. 27. 11:56
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Véleményem szerint az igazság az,hogy minden bizonnyal neked ez így baromi rossz.Tehát nem vagy boldog,hiszen azt érzed,megaláznak,hülyének néznek.

Változás nem fog bekövetketni,ha tétlenül benne maradsz ebben az egészben.Rajtad múlik elsősorban.Rácsaphatsz arra a bizonyos asztalra vagy elsétálhatsz.

2023. jún. 27. 18:37
 9/10 A kérdező kommentje:

Igazatok van.

Nem baj ha némelyik keményebb odacsapós válasz.

Kell a megerősítés.

Lépnem kelett volna előbb, így még jól meg is aláz..számonkértem ja, kiabált ma a telóban h beteg vagyok hagyjam a szarságaimmal.

Kértem vigye el azt a pár ruhadarabját amit itt hagyott.

"Majd elveszem"..ez a majd a hétvégi kikapcsolódása volt egy másikkal.

Nekem nagyon fáj, ezért írok így kétségbeesve.

22 éves nő vagyok...mégis sírok mint egy kisbaba. Azt vágta a fejemhez nőjjek fel mert ehhez senkinek se lesz türelme.

Úgy kb pár napja tényleg minden nap elsírom magam.

(Néha jól fog ez az oldal, ingyen pszihológus :)) ) köszi nektek❤️

2023. jún. 27. 19:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

nőjjek fel mert ehhez senkinek se lesz türelme.

Remélem ránéztél a helyzetre kívülről és nem szopod be a mérgező szr dumáját. Hozzá nem lesz senkinek türelme. Ne húzd ezt, csak magadat alázod vele.

2023. jún. 28. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!