Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lenne e ennek értelme, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A_Colos kérdése:

Lenne e ennek értelme, ha a barátnőm (szerintem) ennyire naív és buta?

Figyelt kérdés
Hosszú lesz, előre is bocsánat érte.
2023. jún. 25. 11:26
 1/6 A kérdező kommentje:

Ehh, nem lett kiírva maga a kérdés, de mindegy, akkor megírom itt kommentben.

Barátnőmmel először 2008-ban jöttünk össze és együtt voltunk két és fél évig, majd szakítottunk (ő ejtett engem). Én a kapcsolatunk kezdetén 21 voltam, ő 22. Az elején jó volt együtt, de hamar rájöttem, hogy érdekes világnézete van, amit úgy kell elképzelni, hogy ha valamiről véleménye van, akkor amellett képes a végsőkig kitartani még akkor is, ha egyértelműen hülyeséget állít. Emiatt sokat vitatkoztunk anno. Én szeretek beszélgetni, értelmes vitákat folytatni, érvelni pro és kontra, csak ezzel az a bökkenő, hogy ehhez egy megfelelő partner is kell, aki nyílt az új dolgokra és az sem árt ha tisztában q

2023. jún. 25. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
2008?? Semmi értelme ilyennek. Tiltsd a francba.
2023. jún. 25. 11:30
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
Számomra szenvedés lenne vele együtt lenni. Ha meg nézett helyettem már egyszer más partnert akkor derogálna is.
2023. jún. 25. 11:33
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is szenvedés lenne!

Semmi vitakultúrája a másiknak csak a magáét fujja más nézőpontot meg mégcsak nem is ért fel se fogja!

Engem ezzel a világbol ki lehet üldözni is!

2023. jún. 25. 11:50
 5/6 anonim ***** válasza:
92%

A párkapcsolatokban mindig kell kompromisszumot hozni.

A kérdés az, hogy te mit vagy hajlandó meghozni és miért. Ha a lánynak amúgy sok jó tulajdonsága van, akkor el lehet azt viselni, hogy nem vele fogsz vitatkozni, hanem más barátaiddal. Én pl. politizálni szeretek, de a páromat a világért nem lehet értelmes politikai vitára rávenni. De mivel amúgy minden rendben van, ezért ez nem egy annyira nagy probléma számomra.

Nőben amúgy sokkal kevesebb reál beállítottságút fogsz találni, sokszor teljesen más logika mentén fognak érvelni, mint amit te logikusnak tartasz, szóval ráadásként ezt is mérlegelni kell, hogy "lesz-e jobb".

2023. jún. 25. 12:19
 6/6 anonim ***** válasza:
A nőket általában az érzelmek vezérlik és nem igazán tudnak objektíven érvelni. Én is szeretek vitázni bármiről de eddig csak egyetlen egy nőt ismerek aki valóban érvelni is tudott és nem személyeskedés vagy sértődés lett a beszélgetés vége. Ő tényleg elgondolkoztatott több témában is. Sajnos ez a lány foglalt. A jelenlegi barátnőm sajnos hamar felmérgelődik, ezért a beszélgetésünk csak addig tart amíg egyetértünk. Én úgy oldottam meg, hogy a barátaimmal élem ki a vitatkozási vágyam és a párommal inkább csak hétköznapi dolgokról beszélgetek. Tegyél te is így ha neked ez elfogadható.
2023. jún. 26. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!