Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar szabad lenni?
A pasimnak mint kiderült, érzései vannak egy nő iránt, aki a múltjából van.
Természetesen végig csalt is vele.
Mi csak 2 éve vagyunk együtt, úgymond, de nem lakunk együtt, csak néha segít nekem, ha kell.
Próbáltam vele letisztazni a helyzetet hogy nem haragszom, csak ne hazudjon. Mert az sertő. Mondtam hogy szabad es azt tehet amit akar.
Zokog es sír es őrjöng hogy szeret es nem akar elhagyni. Azt mondja hogy csak én vagyok neki. Próbál engem beállítani féltékenynek, hulyet csinalni belőlem.
En tudom hogy igazam van.
A nő akit szeret, az szabad, egy éve elvált tehat semmi akadály előttük. A nőnek is úgy tudom, hogy fontos a baratom
Miert kell én megszakítsam a kapcsolatot durván, miert nem szakít becsületesen ? Miert akar engem maga mellett tartani ? Es hazudni ?
"2 éve vagyunk együtt, úgymond, de nem lakunk együtt, csak néha segít nekem, ha kell."
Ez nem tűnik kizárólagos és boldog párkapcsolatnak.
Ha szakítani akarsz, miért nem szakítasz?
Ha együtt akartok lenni, miért nem költöztök össze?
Valami nagyon nem stimmel nálatok.
Na akkor most rakd ki!
Azért rinyal, mert nem akar a két szék közül a padlón kikotni. Ebben más nincs, ne keress benne, nem szeret, nem tisztel, csak egy lyuk vagy számára a másik mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!