Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én viselkednék csúnyán vele?
Legalábbis a barátom ezt mondja, mert nem rég azt mondtam szakítok vele, és ne keressen. Azt mondja én beszélek vele csúnyán, pedig én nem mondtam rá semmi rosszat. Csodálkozott is, mert szerinte én így sose beszéltem vele, meg hogy gondolkozzak már el, hogy volt-e mással olyan jó nekem, mint vele, mert másnak csak szexre kellenék.
Nem rég láttam, hogy nézegetett egy prosti kereső oldalt, de tagadta, azt mondja csak úgy megnézte, és ennyi.
Azt én nem értékelem őt, és amit tesz értem, még azt sem, hogy mennyi finomságot, csokit szokott nekem hozni.
Volt már úgy a telefont nem vettem fel neki egyből, ilyenkor megkérdezi, hogy mi fontos dolgom volt, hogy nem tudtam neki felvenni a telefont, de ha meg én hívom sokszor fel se veszi a telefont.
De többször is beszólogat nekem, ha valamiről nem tudok, hogy hogy nem lehet azt tudni, meg sok dologra azt mondja, hogy rossz, amit én jónak tartok. Már többször volt úgy, azt mondta nekem fogjam be a számat, és mellé még mondta, hogy kapni fogok tőle, meg hogy jobban járok, ha nem húzom fel az agyát. Volt már úgy hogy "viccből" a karomat ütögette, akkor is nem értette, hogy miért sértődtem meg ezen, miért nem értem a humort.
Nem érti, hogy tudok én úgy élni, hogy nagyon ki se mozdulok itthonról, hogy a szüleim mindent a számba raknak, és lusta is vagyok, ha egyből nem állok le neki valamilyen kaját csinálni.
Vágd már ki a picsába ezt a verebet!
Nekem ezek közül, amiket elmondtál, egy is elég volt, hogy kibasszam az illetőt egy jó kis kasztrálással karöltve.
gondolkozzak már el, hogy volt-e mással olyan jó nekem, mint vele, mert másnak csak szexre kellenék.
Meg az anyja pcsája.
Jól tetted, hogy kivágtad.
Tiltsd le mindenhol, hogy ne mérgezhesse tovább az életedet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!