Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom (aki nő) hisztisnek nevez, ha elpanaszolom neki, hogy a szülei és a családtagok mindenbe is beleszólnak és azt akarják, hogy az általuk elképzelt életet éljem.?
Párkapcsolat első szabálya, hogy nem szidjuk a másik szüleit.
Próbáld megoldandó feladatként felvetni.
5 év után van eleged? Miért nem előbb?
Amúgy egy részt nem értek:
"Nem vagyok fiatal. 50 vagyok. A szülők pedig 60 és 65 évesek. Ők nem engedik, hogy a szüleik beleszóljnak az életükbe. Ez mi? - Ez mi? :D
1/3 Nem szidtam a szüleit. Kifogásoltam, hogy mindenbe beleszólnak.
2/3 Nem most lett elegem, az első perctől elege van, de most már nagyon és látok 5 évet, ami alapján meg tudom ítélni, hogy eseti vagy folyamatos az irányítani akarás a részükről.
2/3 Az anyósom és az apósom nem hagynak beleszólást az ő szüleknek az életükbe. Így már érted?
3/3 Az anyósom elmondása szerint engem szeretnek a legjobban, a lányuk párjai közül, sőt, mindhárom gyerekük párjai közül. 10 évvel vagyok idősebb a páromtól, ami szerintem nem sok és nem kevés.
Elrontottam a 1/3, 2/3 és 3/3 számozásokat, bocsi.
A párom szülei mindhárom gyerekük életébe beleszólnak. Kőkeményen. Olyan érzésem van, mintha újra akarnák élni az életüket, a döntéseiket a gyerekeiken és a párjaik életén keresztül.
Értelek, vagyis le is esett, ahogy elküldtem.
Mint írtam mást nem tehetsz, mint hogy hallgatsz, nem törődsz velük, szólsz a párodnak, hogy stoppolja őket, vagy te tedd meg.
Ha te volnál nő, akkor a válasz: "Szegénykém! A párod bunkó, mert ilyen szülei vannak és hagyja meg nem véd meg stb."
Így viszont: "Ne hisztizzél rinyagép!"
Igen. És az a legrosszabb az egészben, hogy a párom 1x sem mondta azt pl, hogy ide figyel töki, a szüleim nem ugyanabban a korban nőttek fel, nem úgy gondolokodnak. Engedd el, ne foglalkozz velük, együk füleden ki, a másikon be.
Ehelyett: Ne hisztizzek!
A legjobb olyan part valasztani,ahol a szulei csecserol mar levalt az illeto…..
Neked igazad van. Igenis szolj vissza a szuloknek,h semmi kozuk hozza ne szoljanak bele es ne jojjenek tobbet hozzatok. Ne talalkozz ilyen gyokerekkel. Tul rovid az elet,h olyanokkal toltsuk ,akik idegesitoek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!