Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rakiabaltam a barátnőme,mert nem tudta bezárni a kalaptartót az autóban. Ennyire lúzer a csaj vagy én reagáltam túl idegesen ?
Figyelt kérdés
2023. jún. 20. 19:20
11/30 anonim válasza:
Te erre izgulsz, hogy a fiktív barátnődet alázod? Ez ma kb a 3. ilyen kamud...
12/30 anonim válasza:
#11 Lehet hogy a negyedik kamuja, esélyes hogy az első valójában ez volt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Beteg elme a nyomorultja. Ilyen fantáziákra verni....
13/30 anonim válasza:
#9, b@szki, ha már ilyen okos vagy, velünk is megosztanád a titkot? Igaz, én még csak 24 éve vezetek. És megkérdeztem az előbb a férjemet, aki egy igazi autób@zi (bocs, drágám), de ő is csak lesett, mint Rozi a moziban.
14/30 anonim válasza:
Máris ennyire unod a nyári szünetet? Mi lesz még itt szeptemberig? Nem volt elég az ajtócsapkodós?
15/30 anonim válasza:
Eszemf@szom megáll hogy van aki a 9-esre zöldet nyomott... Lyézus 😅
16/30 anonim válasza:
#9, tényleg, áruld már el! Én is izgulok!!!
17/30 anonim válasza:
Amúgy a kérdező nyilván a kesztyűtartóra gondolt, amit magyarul hívnak így, ez lett volna a becsapás a kérdésben hogy kinek tűnik fel hogy kalaptartónak nevezi.
De szerintem mindannyian tudjuk hogy a kesztyűtartóra gondolt, csak trollkodik.
18/30 anonim válasza:
Ó, de csalódott vagyok😭 Pedig még a google-n is rákerestem.
19/30 anonim válasza:
15.
Na igen, valóban meglepő, hogy egy ilyen ostoba kérdés valakitől "hasznos" értékelést kaphatott. Valószínűleg agyilag hasonlóan magas szinten áll, az se találta még meg se a kalap, sem pedig a kesztyűtartót. Csoda, hogy az ilyenek tudnak egyszerre beszélni és járni. Úgy-ahogy.
20/30 A kérdező kommentje:
Kesztyutarto
2023. jún. 20. 21:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!