Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hibáztam? A csajszival elmentü...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibáztam? A csajszival elmentünk enni tegnap este.Le akartam rövidíteni az utat és nem mentünk el a zebraig,hanem az úttesten mentünk át,amikor nem volt akkora forgalom. A lány nem volt ura a helyzetnek, láttam,hogy kicsit félt vagy

Figyelt kérdés
nem vágta annyira a szituációt. Ekkor azt kérdeztem tőle,hogy mi vagy te,kisgyerek,akinek fogni kell a kezét ? Mikor kajaltunk,hozzam se szólt ,szomorú volt, bocsánatot kértem, utána meg elsírta magát. Mit kellett volna tennem? Ez amúgy is szexkapcsolatszeru ,nem igazi párkapcsolat
2023. jún. 20. 17:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
90%
20 nem, egy harmincas "csajszi" otthagy egy ilyen bunkót azon nyomban ahogy bunkózik vele, nem beül egy étterembe és evés után sírja el magát. A kérdezőnek igen furcsa elképzelései vannak a nőkről :D
2023. jún. 20. 18:35
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
21-nem minden harmincas nő egyforma. De akár lehet kamu is, én már semmin sem csodálkozom :D
2023. jún. 20. 18:38
 23/33 anonim ***** válasza:
70%

Te bunko vagy, ő meg túl érzékeny.

Inkabb azt kérdezted volna "mi a baj?"

Első gondolatom az volt, hogy lehet volt már ebből balesete, vagy látott ilyen gázolást. Mert én pl világ életemben gond nélkül átmentem ha láttam hogy nem jön semmi...

2023. jún. 20. 18:45
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdemes menőzni azért a pár méterért, igaza volt a nőnek, hogy lenézett. Lehet ő nem ehhez van hozzászokva, a beszólás meg nem csoda, hogy kiakasztó.
2023. jún. 20. 18:56
 25/33 anonim ***** válasza:

Itt a folytatás. Még mindig nem hiszitek hogy csak hergel a kitalált történeteivel? :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

2023. jún. 20. 19:00
 26/33 A kérdező kommentje:
25: nem kitalált történet ,csessze meg !!!
2023. jún. 20. 19:02
 27/33 anonim ***** válasza:
98%
#26 akkor viszont mi a kérdés? 🤷 Hogy miért nem volt gyerekszobád? Mi azt honnan tudjuk?
2023. jún. 20. 19:04
 28/33 A kérdező kommentje:
Mert most kezd leesni a tegnap esti sztori. Lehet bunkó tudok lenni néha
2023. jún. 20. 19:05
 29/33 A kérdező kommentje:
Azt mondta ,hogy fél tőlem
2023. jún. 20. 19:06
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Szegeny csaj, nagyon sérült lehet ha még mindig veled van...
2023. jún. 20. 19:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!