Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibáztam? A csajszival elmentünk enni tegnap este.Le akartam rövidíteni az utat és nem mentünk el a zebraig,hanem az úttesten mentünk át,amikor nem volt akkora forgalom. A lány nem volt ura a helyzetnek, láttam,hogy kicsit félt vagy
Figyelt kérdés
nem vágta annyira a szituációt. Ekkor azt kérdeztem tőle,hogy mi vagy te,kisgyerek,akinek fogni kell a kezét ? Mikor kajaltunk,hozzam se szólt ,szomorú volt, bocsánatot kértem, utána meg elsírta magát. Mit kellett volna tennem? Ez amúgy is szexkapcsolatszeru ,nem igazi párkapcsolat2023. jún. 20. 17:45
21/33 anonim válasza:
20 nem, egy harmincas "csajszi" otthagy egy ilyen bunkót azon nyomban ahogy bunkózik vele, nem beül egy étterembe és evés után sírja el magát. A kérdezőnek igen furcsa elképzelései vannak a nőkről :D
22/33 anonim válasza:
21-nem minden harmincas nő egyforma. De akár lehet kamu is, én már semmin sem csodálkozom :D
23/33 anonim válasza:
Te bunko vagy, ő meg túl érzékeny.
Inkabb azt kérdezted volna "mi a baj?"
Első gondolatom az volt, hogy lehet volt már ebből balesete, vagy látott ilyen gázolást. Mert én pl világ életemben gond nélkül átmentem ha láttam hogy nem jön semmi...
24/33 anonim válasza:
Nem érdemes menőzni azért a pár méterért, igaza volt a nőnek, hogy lenézett. Lehet ő nem ehhez van hozzászokva, a beszólás meg nem csoda, hogy kiakasztó.
25/33 anonim válasza:
Itt a folytatás. Még mindig nem hiszitek hogy csak hergel a kitalált történeteivel? :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
26/33 A kérdező kommentje:
25: nem kitalált történet ,csessze meg !!!
2023. jún. 20. 19:02
27/33 anonim válasza:
#26 akkor viszont mi a kérdés? 🤷 Hogy miért nem volt gyerekszobád? Mi azt honnan tudjuk?
28/33 A kérdező kommentje:
Mert most kezd leesni a tegnap esti sztori. Lehet bunkó tudok lenni néha
2023. jún. 20. 19:05
29/33 A kérdező kommentje:
Azt mondta ,hogy fél tőlem
2023. jún. 20. 19:06
30/33 anonim válasza:
Szegeny csaj, nagyon sérült lehet ha még mindig veled van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!