Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek 25 éves nőként, ha a párom csak heti 1x kívánja a szexet?
3.5 éve vagyunk együtt, kezdettől fogva jelen volt ez a "probléma" a kapcsolatunkban. Párom 26.
Nyíltan kommunikálunk ő elmondta, hogy előző kapcsolataiban is problémát jelentett a libidója, volt akivel emiatt mentek szét. Nem kívánja a szexet, csak hetente-kéthetente. Magához nyúlni sem szokott mert ha kedve van hozzá akkor úgyis együtt vagyunk és ez neki elég.
Nekem viszont nem.
Ez az egyetlen konfliktusforrás a kapcsolatunkban, amire nem sikerült megoldást találni, hisz ha nincs kedve hozzá, nem fogom rá erőltetni, viszont nekem majdnem napi szinten lenne rá igényem, ami elég nagy differencia.
Nincsenek gyerekkori traumái, se kapcsolati traumái amik okozhatják, elmondása szerint mióta eszét tudja mindig ilyen volt, nála nem is volt tini korában sem ez a túlfűtött időszak.
Mit lehetne tenni? Arra gondoltam, hogy esetleg okozhatja tesztoszteron hiány, de annak úgy olvastam, hogy lennének látható jelei is a kinézetében, ő viszon nagy betűs férfi, igazi "adonisz" kinézete van, pedig nem is kondizik. Ha esetleg tesztoszteron vonalon elindulunk, milyen orvosokat kellene felkeresni?
Ő is szeretne erre megoldást találni, mert ezen kívül minden rendben van, megvolt az eljegyzés, vettünk házat, éljük a kis életünket és ezt nem akarjuk feladni emiatt.
Ha mindig ilyen volt, akkor ne magadban keresd a hibát. Ő ilyen.
Ha nagyobb az igényed, akkor sajnos "nem egymást keresitek"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!