Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem emlékszik hogy mikor jöttünk össze?
5 éve vagyunk együtt a barátommal, nekem Ő az első. Egyik nap kérdeztem tőle, mikor van az évfordulónk, nem tudta. Azt mondta a pasik nem emlékeznek az ilyenekre.
Nem szerethet eléggé, nem vagyok elég fontos hogy emlékezzen rá?
22/L
"Azt mondta a pasik nem emlékeznek az ilyenekre."
A nők sem. Néha én is elfelejtem a miénket. Tekintettel arra, hogy nem volt egy éles határ az ismerkedésünkben, nekem is el kell gondolkodni, hogy melyik napot jelöltük ki annak, ahonnan együtt vagyunk.
Miért kell ezen hisztizni?
Egyrészt nem biztos, hogy neki ez ugyanazt jelenti, mint neked. Van, aki az első randitól, van aki az első csóktól, más az első szextől, vagy egyébtől veszi úgy, hogy innentől együtt vannak.
Másrészt ha eddig nem ünnepeltétek minden nap, akkor valahol érthető, hogy jobb esetben a hónapra emlékszik csak.
Ettől még szeret, semmi köze egymáshoz a kettőnek.
Mi már együtt voltunk fél éve mikor megegyeztünk, hogy melyik nap jöttünk össze. Nem volt éles váltás az az ismerkedésünkben.
Mi is elfelejtenénk. De előtte pár nappal, ha eszembe jut, szólok, hogy "szivem, képzeld, pénteken leszünk x éve együtt. Mihez lenne kedved aznap? és megbeszélünk egy randit.
A randik megszervezése pontosan fele arányban a te felelősséged. Miért nem szóltál előtte pár nappal, hogy aznap hogy ünnepeljetek? Nőként mondom, hogy elképesztő mennyire némák egyesek. Ez egy párkapcsolat, nyisd ki a szádat, mondd mit szeretnél.
Az enyém tudja, hogy hány éve vagyunk együtt és azt is mikor ismerkedtünk meg, de igazából se ő se én nem emlékszünk arra mikor is jöttünk össze, tudjuk a hónapot, de a pontos napot (órát, percet, másodpercet) nem. Amit meg lehetett volna jegyezni, de nem határoltuk be, nem fordítottunk neki nagy fenéket.
Nincs belőle gond, mert még mindig együtt vagyunk, szeretjük, tiszteljük egymást, MINDENNAP megteszünk egymásért akármit, szépen beszélünk egymással és tudjuk, hogy számíthatunk egymásra!
Szerény véleményem szerint az év bármely napján jól ki kell jönni együtt, nem csak egy nap, aztán meg megy a háború többször, mint a béke.
Tehát, ha a párod amúgy általában magasról tojik a fejedre, sok a vita és fordítva, akkor nyugodtan váljatok szét, mert semmi értelme az egész kapcsolatnak.
Igen. A pasiknak nem fontosak ezek a dolgok. Ők így vannak beállítva.
Ha egyébként figyelmes, kedves akkor semmi gond.
Ne agyalj ilyeneken.
Nálunk a férjem emlékszik. Nekem valahogy ezek nem mennek.
De őszinte leszek az összejövetelünk időpontját egy nagyságrenddel biztosabban tudom, mint a tesóm és apum szülinapját (a hónapot igen, de a napot mindig csak tippelgetem).
Anyumét is csak azért, mert sokszor kellett megadnom, és így sem vagyok benne biztos.
De én pl. a saját életkoromat is elfelejtem időnként, úgyhogy nem kell ebből semmilyen következtetést levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!