Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerettem volna tetszeni az adott férfinak, akkor csalódottságot nyilván. De semmiképpen nem dühöt, vagy bosszúvágyat, mit tehet ő arról, hogy nem jövök be neki..
Btw ezt a logikát javasolnám az itteni inceleknek is, nemrég szembejött egy komment, miszerint "érthető, ha a századik elutasítás után egy férfi agya eldurran és pont a századik nőn torolja meg". Nem, nem érthető. Ellenben vissza a Lipótot..
Rosszul esik de elfogadom.
Általában akkor esik rosszul ha elhiteti velem lehet valami köztünk aztán mondja, hogy nem jövök be.
Volt párszor ilyen. Kettő volt, akiért oda voltam meg vissza, nagyon szerettem sokáig csendben(barát, ismerős) , de ők mást szerettek. Mit éreztem? Csalódott, szomorú voltam.
Ellenben engem majdnem vertek már meg szórakozóhelyen, mert nemet mondtam a közeledésre. Volt, aki kicsinyes bosszúhadjáratot indított(hazudozott közös ismerősöknek, hogy"megvoltam neki, nem voltam nagy szám"). Borzasztó férfiak mit meg nem engednek maguknak sokszor.
Csak azèrt kèrdeztem mert nekem volt több olyan kollèganőm is aki fel volt hàborodva, hogy mivel össze vagyunk zàrva nap mint nap mi az, hogy nem bòkolok nekik , nem dìcsèrem őket, mi az, hogy nem beszèlgetek ès nem szòrakoztatom őket.
Az egyik az kifejezetten őrült volt. Tuti, hogy drogozott, mert nem egyszer vicsorgò fejjel vàrt ès fenyegetőzött, hogy ki fog engem csinàlni csak azèrt mert mikor àthelyeztek oda ahol ő volt megkèrdezte, hogy örülök-e neki, hogy oda kerültem. Őszintèn megmondtam neki, hogy nem, elmondtam az indokaimat. Erre teljesen bekattant.
Màsok elmondàsa szerint mielőtt àthelyeztek màr szervezkedett, mintha azt hitte volna majd kavarok vele vagy szòrakoztani fogom, ha együtt dolgozunk.
Mielőtt mellè kerültem màr hìvogatott a cèges telefonon is, hogy mit szòlok ahhoz, hogy oda kerülök. De màr a telefonban is elmondtam, hogy nem őrülök neki ès nem èrtettem , hogy mièrt ilyen fontos ez neki.
Làthatjàtok, hogy erre is van pèlda.
16
Ha úgy véled, hogy az említett kolléganőd drogozott, akkor élek a gyanúperrel, hogy nem a női mivoltából, inkább a pszichés problémáiból eredt a viselkedése.
Amúgy meg természetesen vannak idióták a világon. Bőven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!