Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet a nőmnek kulturálta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a nőmnek kulturáltan megmondani, hogy büdös?

Figyelt kérdés
Használ dezodort, parfümöt, de zuhanyozni csak naponta hajlandó reggelente, viszont akkor is csak főleg vízzel, habfürdőt, szappant minimálisat használ mert állítólag rosszat tesz a bőrének, a suniját meg csak vízzel mossa meg. Emiatt ha az ágyban vagyunk pár nap után büdös az ágynemű, szex közben meg érzem rajta a pisiszagot akkor is ha előtte lezuhanyozott.
2023. jún. 19. 12:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
11%
#10 Végre egy àpolt nő !
2023. jún. 19. 14:33
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

Vegyél neki érzékeny bőrre való tusfurdot. Érdeklődj gyógyszertárban

.

2023. jún. 19. 14:40
 13/20 anonim ***** válasza:
28%
🤮🤮🤮 Most hányok ide... Hkgy lehet egy nő ennyire igenyzelen? Fujj
2023. jún. 19. 17:35
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Sima szappan is jó mosakodásra amúgy. Intim területre meg intim mosakodó, reggel és este. A hüvelyöblögetés túlzás, hacsak nincs valami orvosi indok rá, szépen tönkreteszed a hüvelyflórádat. De kinek mi...

Amúgy azt tényleg nem értem, miért nem használ valami tisztálkodószert. Ha natúr szappant használ, mert kikezdik a kemikáliák, még az is jobb, mint a semmi. Vagy a barátnőd titokban valami középkori kísérlet résztvevője lenne, csak nem szólt neked róla? 😅

2023. jún. 19. 19:46
 15/20 anonim ***** válasza:
39%
A legjobb nőim voltak a legredvább büdösek! Volt akit én magam fürdettem meg, de volt akit inkább kidobtam mint macskát...
2023. jún. 19. 21:17
 16/20 anonim ***** válasza:
2%
Pedig nem túlzás, a Rosalgin egy csodaszer, de nyilván nem mindennapos használatra! :) Ritkán használom, ha nincs panaszom kb havi 1x, megelőzèsre ;) De amúgy igen, kinek mi! Rajtam mindig röhög a fèrjem, a polc tele van rakva az èn cuccaimmal, minden testrèszemre külön kence van szinte, neki meg van egy Old Spice meg egy csalán sampon 🙈 De azt hiszem ez mindenhol ìgy van. Vagyis nem... a kèrdező alapján nem 🙊
2023. jún. 19. 22:32
 17/20 anonim ***** válasza:
79%

Rosalginos, te trollkodsz? Nem hallottam erről a csodaszerről de rákerestem, íme:

[link]

Ha neked valami fertőzésed vagy gyulladásod van, hát használd is rendesen az orvos előírásai szerint, de ne cseszegesd már az azokat vele akik egészségesek...

2023. jún. 19. 23:25
 18/20 anonim ***** válasza:
86%

Nos, ha valaki rendszeresen használ hüvelyöblítőt az ne is csodálkozzon rajta, hogy mindig van valamilyen fertőzése, ugyanis az öblítgetéssel csak azt éri el, hogy lenulláza a hüvely természetes baktériumflóráját, aminek a megfelelő pH érték fenntartása lenne a feladata, ugyanis az enyhén savas környezetben nem tudnak megtelepedni a kártékony bacik.

Szóval, kedves Rosalgin használó kommentelő, jobban tennéd, hogy ha egyszer végre sikerül meggyógyulnod, akkor azon nyomban megszabadulsz ettől a káros szokásodtól és valószínűleg a fertőzésed sem fog többé visszatérni.

Kérdező, ha a nőd nem hajlandó normálisan tisztálkodni, akkor vagy beszélsz vele, hogy te ezt így nem bírod tovább és változtasson vagy szakítasz vele. Eleve azt sem értem, hogyan van gusztusod lefeküdni vele, amikor szó szerint bűzlik.

2023. jún. 20. 02:43
 19/20 anonim ***** válasza:

18

A kérdező barátnője, biztosan nem az...

2023. jún. 20. 06:45
 20/20 anonim ***** válasza:
0%
Nem granulátum, kedves, hanem speckò folyadèk van abban, amit èn használok, NÈHA! :) Ès nem, nem csak fertőzèsekkor lehet használni. Igen, visszatèrő gyulladásom volt, amiből az orvos mindig kikezelt ès ezt ajánlotta, egy SZAKEMBER, megelőzèskèpp! Senki nem naponta, hetente használja, de strandolás után nagyon jò dolog pl. Azòta egyszer sem volt panaszom, bocsesz, inkább az orvosomra hallgatok ès a saját tapasztalatomra, azòta (2ève) nem is tèrt vissza! ;)
2023. jún. 20. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!