Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet a nőmnek kulturáltan megmondani, hogy büdös?
Vegyél neki érzékeny bőrre való tusfurdot. Érdeklődj gyógyszertárban
.
Sima szappan is jó mosakodásra amúgy. Intim területre meg intim mosakodó, reggel és este. A hüvelyöblögetés túlzás, hacsak nincs valami orvosi indok rá, szépen tönkreteszed a hüvelyflórádat. De kinek mi...
Amúgy azt tényleg nem értem, miért nem használ valami tisztálkodószert. Ha natúr szappant használ, mert kikezdik a kemikáliák, még az is jobb, mint a semmi. Vagy a barátnőd titokban valami középkori kísérlet résztvevője lenne, csak nem szólt neked róla? 😅
Rosalginos, te trollkodsz? Nem hallottam erről a csodaszerről de rákerestem, íme:
Ha neked valami fertőzésed vagy gyulladásod van, hát használd is rendesen az orvos előírásai szerint, de ne cseszegesd már az azokat vele akik egészségesek...
Nos, ha valaki rendszeresen használ hüvelyöblítőt az ne is csodálkozzon rajta, hogy mindig van valamilyen fertőzése, ugyanis az öblítgetéssel csak azt éri el, hogy lenulláza a hüvely természetes baktériumflóráját, aminek a megfelelő pH érték fenntartása lenne a feladata, ugyanis az enyhén savas környezetben nem tudnak megtelepedni a kártékony bacik.
Szóval, kedves Rosalgin használó kommentelő, jobban tennéd, hogy ha egyszer végre sikerül meggyógyulnod, akkor azon nyomban megszabadulsz ettől a káros szokásodtól és valószínűleg a fertőzésed sem fog többé visszatérni.
Kérdező, ha a nőd nem hajlandó normálisan tisztálkodni, akkor vagy beszélsz vele, hogy te ezt így nem bírod tovább és változtasson vagy szakítasz vele. Eleve azt sem értem, hogyan van gusztusod lefeküdni vele, amikor szó szerint bűzlik.
18
A kérdező barátnője, biztosan nem az...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!