Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, kezdek kiábránduln...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, kezdek kiábrándulni barátnőmből aki egy ideje mindent a gyerekvállalásnak rendel alá én pedig valami megtűrt másodhegedűsnek érzem magam mellette?

Figyelt kérdés
Van ebből kiút vagy ennek a kapcsolatnak így már ennyi? Én is szeretnék gyereket de nem így ahogy ő teszi. Már szex is csak akkor van ha az gyereknemzés szempontjából ideális időpontban van számára...
2023. jún. 18. 23:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
58%

50+ apuka vagyok két gyerekkel, és tíz év házassággal.

Nézd, egy nőnek a gyerek a legfontosabb, te mindenképpen másodhegedűs leszel, ezt már most jobb, ha elfogadod. Ez a természet rendje. És azt a mondást is biztosan ismered, hogy egy nő két dologért tesz meg mindent: hogy legyen, vagy hogy ne legyen terhes.

Viszont ha már most ilyen problémák vannak, az nem túl jó prognózis a házasságotokra nézve.

Én dettó így jártam: amikor felfüggesztettük anyagi okok miatt a gyerek projektet, már le sem akart velem feküdni!

Most pedig évi pár, 5 perces gyors, legyünk túl rajta menet van.

Gondolkodj el ezen, megéri? Mindenképpen akarsz gyereket? (én mindenképpen akartam, ezért vállaltam, holott tudtam mi lesz)

2023. jún. 19. 11:32
 12/16 anonim ***** válasza:
38%

A párod mellett egyenrangú vagy, de egy csecsemő mellett nem leszel egyenrangú szülő.

Vagy te úgy tervezed, hogy te is gyerekágyi folyás meg görcsök közt két óránként fogsz szoptatni? Végül is nem nagy dolog, van már tápszer, nem hal meg a kisbaba, ha nem jut elég anyatejhez. Maximum kólikás lesz, ha nem bírja a tápszert, aztán napi 4-6 órát ordít pàr hónapon keresztül. Ha mákod van, akkor nappal, és nem éjszaka.

De igazad van, ha a gyerekkel napi 18 órát foglalkozik, akkor az a minimum, hogy veled is! Akkor is, ha neki is 24 óra a nap.

Vagy te ezt az egyenrangúságot hogy tervezed egy kisbaba mellett? Komolyan érdekel.

Ordít a baba a kiságyban, ti meg a másik szobában romantikusan borozgattok meg beszélgettek? Vagy lesz bentlakásos bébiszitter?

Amúgy maximálisan támogatom az ötletet, hogy ne legyen gyereked. De ezt még az előtt mondd el a csajodnak, hogy pozitív lesz a teszt!

2023. jún. 19. 12:08
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó. Nem, így már nem akarok, ha ezzel jár. Jó is, hogy feltettem itt ezt a kérdést, valóban hasznos válaszokat kaptam és már látom, ezt a kapcsolatot le kell zárnom.
2023. jún. 19. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Megböbbentő, hogy felnőtt ember úgy vág bele a gyerekcsinálásba, hogy nem tudja mivel jár.

Azt azért ugye tudod, hogy ez egy életed végéig tartó projekt (lenne), és nem ér véget, ha már nem baba?

Tedd össze a két kezed, ha a csajod az elmúlt napokban nem lett terhes! Ha igen, akkor nagyon, de nagyon rábaxtál! Nem csak a gyerektartást kell fizetned 18-25 évig, de rengeteg nőnél kizáróok, ha van gyereked. Ha meg megtudja bárkitől, hogy ilyen körülmények között szakítottatok, akkor az a kevés is inkább nyúlcipőt húz.

2023. jún. 19. 12:24
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor tényleg el kellene döntetned, akarsz-e gyereket (azt írtad: én is akarok, de...)

Mert ha te kategórikusan kijelented, anno, és most is, hogy nem akarsz gyereket, SEM MOST, SEM MÁSKOR, akkor két választása van a feleségednek: tudomásul veszi, vagy keres magának más apuka jelöltet.

De a harmadikat fogja választani: addig, addig ügyeskedik, amíg becsúszik a baba, és ezzel előbb-utóbb három ember életét teszi tönkre.

2023. jún. 19. 12:30
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező is szakíthat, és akkor utólag nem esik a csaj se teherbe. Egy pár hét alatt kiderül, hogy mosti a pálya, életfogytiglani vagy megúszták.

2023. jún. 19. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!