Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom évekig hitegetett akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom évekig hitegetett akar gyereket de aztán soha nem csinált nekem egyet sem?

Figyelt kérdés
nem Lett volna korrekt az elején azt mondani ő nem akar csinálni csak azért csinálja mert jól esik neki?
2023. jún. 17. 14:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Hát ha jól tudom egy nő tud csalni, szedi e a fogamzásgàtlót.....Egy férfi vagy húz gumit vagy nem vagy kiszàll vagy nem. Férfi gyógyszeres fogamzásgàtlás tudtommal eléggé ritka. Te egészséges vagy??? Teherbe tudsz esni?? A párod egészséges jó a spermiuma???
2023. jún. 22. 06:33
 12/19 anonim ***** válasza:

"Párom évekig hitegetett akar gyereket de aztán soha nem csinált nekem egyet sem?"

Kamu kérdés. :D

2023. jún. 22. 15:02
 13/19 anonim ***** válasza:
42%
Jobban meglepődtél volna, ha teherbe esel, a pasidnak meg papírja van róla, hogy nem lehet gyereke...
2023. jún. 22. 15:03
 14/19 anonim ***** válasza:
89%
Hát igen, mint a kopasz "Vágási Ferinek" a Barátok köztből, amikor kiderült, hogy terhes a felesége, ő meg évekkel korábban elköttette magát, tehát tőle nem lehetett... :D
2023. jún. 22. 15:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy így jártál. Az exem velem is megpróbálta ezt, fél év hitegetés után csaptam az asztalra, hogy most akkor mondja meg, hogy mire számítsak, mert ez nem pálya. (Nyilván évekig együtt voltunk, mielőtt egyáltalán aktuális lett a téma). Akkor is hárított, aznap hagytam ott. Mágikus módon ettől 180-as fordulatot vett a gyerekvállalási kedve és azonnal neki is állt volna, de addigra bennem végleges lett a döntés, hogy egy megbízhatatlan férfinak nem szülök.
2023. jún. 22. 15:25
 16/19 anonim ***** válasza:

"Akkor is hárított, aznap hagytam ott."

Óriási szerelem lehetett köztetek. :D

2023. jún. 22. 19:33
 17/19 anonim ***** válasza:
16) te már csak tudod. Mint mobdtam, fél éven át nem volt hajlandó megbeszélni a jövőnket, sz.rabbnál sz.rabb halogatásokkal. Elég nagy szerelem volt évekig, de kellően kiábrándultam. Fotelhuszár...
2023. jún. 22. 21:28
 18/19 anonim ***** válasza:
53%

"de addigra bennem végleges lett a döntés, hogy egy megbízhatatlan férfinak nem szülök"

Te férfinak szülöd a gyermeket, nem magadnak?

2023. jún. 22. 23:50
 19/19 anonim ***** válasza:
#15: Miért jellemző amúgy a nőkre, hogy nem jó nekik semmi sem? Még az sem, amikor megkapnák végre, amit akarnak?
2023. jún. 22. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!