Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnál, ha a barátnőd azt mondaná, hogy már kevésbé rajong irántad?
Bocs hogy megragadom a lényeget, de miért kéne RAJONGANI bárki iránt?? Azaz nem tudom értelmezni a kérdést, ezzel a lecsökkent "rajongás" miatti problémázással. Ki a franc rajong a pasijáért?
Ez nem a tini párkapcsolatok, ott talán elmegy az ilyen...
Azt jelenti, hogy segítséget kér tőled, érzi, hogy nem bírja tovább az adott helyzetben, változtass, tereld vissza a dolgokat.
Vannak néma segélykérései a nőknek, főleg azoknál akik mélen szeretik az adott embert. A helyzet az, hogy ha valóban nem figyelsz, nem veszed a jeleket, elmész mellettük, akkor az ilyenek mindig lépnek.
Tényleg Isteni csoda kell hozzá, hogy ebben a helyzetben fordítani tudj-nem lehetetlen-de tényleg nagy odafenti segitség kell. Nálam is volt ilyen. Annyira zárkózott voltam, hogy nem tudtam kimondani dolgokat és hasonlóan szóltam az illetőnek.
Mindog lehullik a rózsaszin szemüveg a kapcsolatokban.
Nekem egy exem nincs akiben ne csakodtam voona hogy nem is olyan mint hittem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!