Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleségem többé nem akar találkozni a szüleimmel, testvéremékkel. Ez nagy nyomást helyez rám. Egyáltalán nem törődik azzal, hogy ezzel engem bánt. Én megteszem a kötelességem, tartom a kapcsolatot az ő családjával. Mit tegyek?
"Én megteszem a kötelességem, tartom a kapcsolatot az ő családjával."
Ez nem kötelesség. Ha nem akar, nem akar.
Ne csinálj nagy ügyet ebből.
Nem mertem beszólni, hogy ezt most nem kéne, mert abból csak balhé és vita van.
Pedig jó lett volna. Már azt sem értem, miért ne lehet a "te boldong családodra" gyereket bízni és miért a bolond családod hibája, ha a gyerekek tök jogosan unják anyu shoppingját???
Nem lehet a családodra bízni a gyerekeket de anyukának fekete pont mert nem utazik 5 órát repcsin, hogy vigyázzon rájuk?
Nem veszi fel a nővérednek a telefont de fekete pont mert nem mondott el egy utat neki?
Van baja a feleségednek....
Ülj le vele beszélni, mivel bántotta meg őt a te családod.
Meg van sértődve, mert édesanyád nem költ egy vagyont arra, hogy hozzátok menjen minimum 5 órás úttal külföldre az ismeretlenbe, ahol még tájékozódni sem biztos, hogy tud. Ha még angol nyelven sem beszél édesanyád úgy, hogy segítséget tudjon kérni, miért csodálkozik?
Sosem veszi fel nővérednek fel a telefont. Aztán csodálkozik, hogy nővéred nem szól, hogy felétek jön.
Komolyan nem értem, mi baja van a feleségednek vagy csak angol és azért nem értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!