Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek gáz? Mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz? Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok,az évek alatt rengeteg kapcsolatom volt de ugy néz ki belefáradtam és lazaságra vágyom.Gáz ha nem akarok komoly kapcsolatot csak alkalmikat? ne értsetek félre nincs vele problémám csak ugy érzem mindenem megvan már,nincs szükségem elköteleződésre. Gáz?

32f

2023. jún. 9. 12:08
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
Akarni bármit lehet
2023. jún. 9. 12:08
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Addig nem gáz míg korrekt vagy a nőkkel és elmondod, hogy szex a cél.
2023. jún. 9. 12:09
 3/10 A kérdező kommentje:
A korrektség nem akadály tudatosan csinálnám így és nyilván nem titkolnám a szándékomat
2023. jún. 9. 12:11
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Akkor nincs gond. 🤷‍♀️
2023. jún. 9. 12:13
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt csinálsz, amit akarsz. Csak másokat ne verj át.
2023. jún. 9. 12:16
 6/10 anonim ***** válasza:
18%

Hát ha én össze ismerkednék egy férfival és megtudnám ezt róla, hogy szándékosan csak mindenkinek alá akar feküdni, azonnal kiábrándulnék belőle.

Számomra az ilyen férfi komolytalan és nincs tartása.

2023. jún. 9. 12:21
 7/10 A kérdező kommentje:
6os, megértem h így látod de csak átmenetileg lenne így utána jó lenne azért megállapodni vki mellett.
2023. jún. 9. 12:23
 8/10 anonim ***** válasza:
84%

Szerintem nem nincs ezzel gond. Sok ember életében van ilyen időszak.

Korrektnek kell lenni, de ennyi.

2023. jún. 9. 12:24
 9/10 anonim ***** válasza:
65%
Miért lenne gáz, nem kötelező embertenyésznek állni.
2023. jún. 9. 12:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem miért komolytalanság ez a nőknek…. Nekik az az életcél hogy házasság. Ha annak vége akkor meg a vagyon felét lehet vinni…
2023. jún. 9. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!