Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak! Ha a testvéretek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Ha a testvéretek, barátotok büszkén ecseteli, hogy megcsalta a párját, mutogatja a screenshotokat, hogy másokkal ismerkedik stb., és látjátok, hogy milyen jól megússza, akkor ti is elgondolkoztok azon, hogy megcsaljátok a párotokat?

Figyelt kérdés
Ha nekik ilyen könnyen megy, meg ha sokat hallgatjátok.
2023. jún. 8. 13:01
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
MI VAN? Azt hittem, oda fog kilyukadni a kérdés, hogy elbeszélgetsz-e a kedves testvérrel/baráttal, hogy egy gerinctelen féreg, vagy szemet hunysz az események felett. Erre jön ez…
2023. jún. 8. 14:29
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
#6 Az aki a szerelmét átb@szarintja az a barátját is simán, ne legyenek kétségeid.
2023. jún. 8. 14:48
 13/18 anonim ***** válasza:
22%
#12 Aki pedig barátját simán átb.ssza (mert rohanni beárulni, ráadásul titokban, az egy sunyi átb.szás), az a szerelmét is. Úgyhogy #5-ös párja aggódhat.
2023. jún. 8. 15:32
 14/18 anonim ***** válasza:
52%
#13 Normális ember nem is tart fenn ilyen barátságokat amik ilyen mocsokságokon alapulnak. Ha nekem a barátom ilyen dolgokkal jönne elő, ami nekem nem fér bele az értékrendembe, onnantól kezdve én nem sajnálom ha többé nem a barátom. Az ilyen emberből bármi kitelik, nem fogom bevédeni. Nekem a morál sokkal fontosabb mint a bajtársiasság.
2023. jún. 8. 16:21
 15/18 anonim ***** válasza:
53%
#14 te neked nem való egy barát se. Legaljasabb patkány az ilyen a szememben. És ezt úgy mondom hogy a megcsalas a legalja amit egy kapcsolatban kb. csinálni lehet. Egy barát elárulása sokkal lejjebb van a megcsalasnal
2023. jún. 8. 17:26
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
#15- és gyilkosságban is támogatod a barátodat? Vagy ha veri a gyerekeit, akkor is falazol neki? Azért van egy erkölcsi határ, amit a barátaimtól is elvárok.
2023. jún. 8. 17:28
 17/18 anonim ***** válasza:
48%
#15 az igen, mert ha valaki egyszer 20 év után lefekszik mással, ugyan olyan mint aki megöl egy gyereket, mi? Atya ég. Na szia
2023. jún. 8. 17:31
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha 20 év után le szeretne feküdni mással, akkor beszélje meg a párjával, vagy legyen annyi esze hogy úgy csinálja hogy senki ne tudjon róla. Vagy dicsekedjen annak akinek ez belefér és akkor megveregethetik egymás vállát.. sok társaságban így szokás. Szánalmas.
2023. jún. 8. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!