Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha a testvéretek, barátotok büszkén ecseteli, hogy megcsalta a párját, mutogatja a screenshotokat, hogy másokkal ismerkedik stb., és látjátok, hogy milyen jól megússza, akkor ti is elgondolkoztok azon, hogy megcsaljátok a párotokat?
Figyelt kérdés
Ha nekik ilyen könnyen megy, meg ha sokat hallgatjátok.2023. jún. 8. 13:01
11/18 anonim válasza:
MI VAN? Azt hittem, oda fog kilyukadni a kérdés, hogy elbeszélgetsz-e a kedves testvérrel/baráttal, hogy egy gerinctelen féreg, vagy szemet hunysz az események felett. Erre jön ez…
12/18 anonim válasza:
#6 Az aki a szerelmét átb@szarintja az a barátját is simán, ne legyenek kétségeid.
13/18 anonim válasza:
#12 Aki pedig barátját simán átb.ssza (mert rohanni beárulni, ráadásul titokban, az egy sunyi átb.szás), az a szerelmét is. Úgyhogy #5-ös párja aggódhat.
14/18 anonim válasza:
#13 Normális ember nem is tart fenn ilyen barátságokat amik ilyen mocsokságokon alapulnak. Ha nekem a barátom ilyen dolgokkal jönne elő, ami nekem nem fér bele az értékrendembe, onnantól kezdve én nem sajnálom ha többé nem a barátom. Az ilyen emberből bármi kitelik, nem fogom bevédeni. Nekem a morál sokkal fontosabb mint a bajtársiasság.
15/18 anonim válasza:
#14 te neked nem való egy barát se. Legaljasabb patkány az ilyen a szememben. És ezt úgy mondom hogy a megcsalas a legalja amit egy kapcsolatban kb. csinálni lehet. Egy barát elárulása sokkal lejjebb van a megcsalasnal
16/18 anonim válasza:
#15- és gyilkosságban is támogatod a barátodat? Vagy ha veri a gyerekeit, akkor is falazol neki? Azért van egy erkölcsi határ, amit a barátaimtól is elvárok.
17/18 anonim válasza:
#15 az igen, mert ha valaki egyszer 20 év után lefekszik mással, ugyan olyan mint aki megöl egy gyereket, mi? Atya ég. Na szia
18/18 anonim válasza:
Ha 20 év után le szeretne feküdni mással, akkor beszélje meg a párjával, vagy legyen annyi esze hogy úgy csinálja hogy senki ne tudjon róla. Vagy dicsekedjen annak akinek ez belefér és akkor megveregethetik egymás vállát.. sok társaságban így szokás. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!