Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Én fújom fel? Nálatok szokott...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én fújom fel? Nálatok szokott ilyen lenni?

Figyelt kérdés

A gyermekem apja konkrétan cselédek tart sokszor úgy érzem.

Tegnapi szitu a következő :

2 hetente 1x (tudom, sok anyuka most azzal jön hogy kibirhatnam 2 henetente 1x) haat nyír és szakállát vág. A fürdőbe. Tele a föld vele, a kagyló, a wc csésze (oda dobja a nagy részét, a kád széle... Stb.... Szóval jó nagy ganét hagy maga után. Nem először szóltam már neki hogy nekem ehhez semmi közöm, takarítás ki legyen kedves maga után ilyen esetekben a fürdőt. Kértem szépen (jó szívem bocsi legközelebb úgy csinálom) csúnyán, jó nagy balhe lett a vége (egész nap itthon van a gyerekkel amúgy is ki kellett már takarítani a fürdőt!, kibírod) már szólni sem merek mert a gyerek előtt velem ne üvöltsön főleg ha nekem van igazam.

Allitolag a hosszú házasság titka ha ilyenkor mi nők csendbe maradunk, tűrünk, lenyeljuk a békát.

De b@ssz@ a csőröm. Ennyire semmibe vesz? Szolgának tart? Kérésemre se változik a dolog. Tiszteletleneseg ez velem szembe akárhogy is nézem. De nyilván emiatt nem valhatok el. Nevetséges lenne. Nálatok szokott ilyen lenni? Hogyan alakult? Mi volt rá a megoldás?

Az nem játszik hogy hagyjam úgy is majd ha hazajon másnap kiganez maga után. Rosszul vagyok az ilyen "kosztól" illetve a mászó - kúszó gyerek belemegy.

2023. jún. 8. 10:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondja úgy is otthon vagy akkor legközelebb menj szépen 2 napra valahova pihenni,hisz ezt a munkát egy nő is meg tudja tenni. Utána másképp látja az otthon vagy dolgot.
2023. jún. 8. 12:26
 12/14 anonim ***** válasza:
79%
Ha a baba bekúszik és széthordja a szőrt, akkor a lakást is kitakarítja ez pont hogy nem mentség. NEM szabad eltakarítani helyette mert a fejedre nő. A babának semmi baja se lesz tőle egyébként csak ugye mégnagyobb kosz lesz, de ez az Ő felelőssége! Pont.
2023. jún. 8. 13:31
 13/14 Koltt09 ***** válasza:
100%
Én férfi vagyok, de az ilyesmi engem is ki tud borítani. Én azt csinálnám, h feltakarítanàm, aztán meglepném vele a tàskàjàban, laptopjàn, a kàvéjàban, egeszen különleges meglepetéseket birnék kiagyalni szàmàra egeszen addig míg tudok talàlni a lakàsban elég hajat, meg szőrt hozzá.
2023. jún. 8. 14:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó ott a pont.
2023. jún. 8. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!