Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én fújom fel? Nálatok szokott ilyen lenni?
A gyermekem apja konkrétan cselédek tart sokszor úgy érzem.
Tegnapi szitu a következő :
2 hetente 1x (tudom, sok anyuka most azzal jön hogy kibirhatnam 2 henetente 1x) haat nyír és szakállát vág. A fürdőbe. Tele a föld vele, a kagyló, a wc csésze (oda dobja a nagy részét, a kád széle... Stb.... Szóval jó nagy ganét hagy maga után. Nem először szóltam már neki hogy nekem ehhez semmi közöm, takarítás ki legyen kedves maga után ilyen esetekben a fürdőt. Kértem szépen (jó szívem bocsi legközelebb úgy csinálom) csúnyán, jó nagy balhe lett a vége (egész nap itthon van a gyerekkel amúgy is ki kellett már takarítani a fürdőt!, kibírod) már szólni sem merek mert a gyerek előtt velem ne üvöltsön főleg ha nekem van igazam.
Allitolag a hosszú házasság titka ha ilyenkor mi nők csendbe maradunk, tűrünk, lenyeljuk a békát.
De b@ssz@ a csőröm. Ennyire semmibe vesz? Szolgának tart? Kérésemre se változik a dolog. Tiszteletleneseg ez velem szembe akárhogy is nézem. De nyilván emiatt nem valhatok el. Nevetséges lenne. Nálatok szokott ilyen lenni? Hogyan alakult? Mi volt rá a megoldás?
Az nem játszik hogy hagyjam úgy is majd ha hazajon másnap kiganez maga után. Rosszul vagyok az ilyen "kosztól" illetve a mászó - kúszó gyerek belemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!