Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobnátok a párotok azért mert nincs egy szinten veletek vagy fejlesztenétek?
Figyelt kérdés
Úgy erzem nincs elég erőm az utóbbihoz :(2023. jún. 7. 00:01
2/7 anonim válasza:
Attól függ a fejlesztés alatt mit kell érteni. Kifejtenéd ezt egy kicsit jobban, Kérdező?
3/7 anonim válasza:
Mi az, hogy nincs egy szinten veled?
Én egy ilyen fellengzős beszólásért dobnék valakit. Szexuálisan össze lehet csiszolódni, de ha valaki paraszt, az sajnos az is marad…
4/7 anonim válasza:
Jah, ha megtudnám hogy ilyeneket írogat ki rólam valaki kidobnám mint macskát szarni, aztán nem lenne gondja a "fejlesztgetéssel".
5/7 anonim válasza:
Mondjon ki mit akar, szerintem igenis vannak szintek és nem számít beképzeltségnek, ha valaki ismeri a sajátját! Ha az egyik gyerekesen hisztizik és féltékenykedik, a másik meg már rég másképp látja az ilyesmit, az sok probléma forrása lehet! Elmagyarázni a másiknak alapvető dolgokat, megmutatni neki, hogy más nézőpontból is lássa a világot kemény meló. Mindenképp függ attól, hogy mennyire akar az illető fejlődni. De ha az egyik fél nagyon szereti fejleszteni önmagát, a másik visszahúzhatja azzal, hogy le kell ragadni olyan témáknál, amiken ő már rég túllendült a saját kis életében, ha folyton a párod próbálod segíteni, te nem tudsz előre haladni. Az ilyesmit szerintem csak akkor érdemes folytatni, ha úgy érzed te is tudsz tanulni tőle dolgokat
6/7 anonim válasza:
Ez így elég semmitmondó. Milyen szinten vagytok, miben kellene/akarod fejleszteni?
De igen, ha már a páromnak hívom, mindenképp megpróbálnám!
7/7 anonim válasza:
Ha úgy érezném, hogy bármiben nincs velem egy szinten, akkor persze, azonnal. Nem vagyok szociális intézmény.
Ebbe nem tartozik bele az, hogy nekem PhD-m van, neki meg OKJ-je. Ettől még egy nagyon intelligens, okos ember, rengeteget tanulok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!