Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tudnék tenni egy problémás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tudnék tenni egy problémás ex pasival? 26/N

Figyelt kérdés

Múlthéten szakítottunk a volt barátommal, de nem akarja elfogadni, szerinte működne a kapcsolatunk és adnom kéne egy másik esélyt. A konkrét ok, amiért szakítottunk az az volt, hogy sokat mesélt egy

kolléganőjéről és gyanítom, hogy találkozgattak is, talán meg is csalhatott. A szakítás óta egyszer előfordult, hogy random megjelent a munkahelyemen és ott adta elő magát, hogy szerinte csak képzelődöm és mindent túlgondolok. Az igaz, hogy találkozgatott a kolléganőjével, de semmi nem történt, nem érti, miért kellett emiatt otthagynom. Amikor elkezdett hívogatni, letiltottam a számát, majd egy barátja telefonjáról kezdett hívogatni meg sms-eket küldeni. Illetve volt, hogy követett is és amikor erélyesen rászóltam, hogy azonnal hagyjon békén, csak annyit válaszolt rá, hogy úgysem tudok vele mit csinálni, mivel rendőrként dolgozik és akárkihez fordulok, vagy akármi olyat teszek, ami neki árthat, azért úgyis engem hurcolnak meg.

2023. jún. 4. 21:38
 1/8 anonim ***** válasza:
29%
Pedig igazán szép párt alkottatok eddig. Mindketten megéritek a pénzetek.
2023. jún. 4. 21:41
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Akkor neki kell félnia hogy a munkájától is eltiltják..
2023. jún. 4. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Félnie
2023. jún. 4. 21:42
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

"mivel rendőrként dolgozik és akárkihez fordulok, vagy akármi olyat teszek, ami neki árthat, azért úgyis engem hurcolnak meg."

A francokat.. bemész a rendőrséghez és a helyi parancsnokkal kérsz konzultációt és elmondod, hogy mi a helyzet. Hidd el, hogy nem téged fognak meghurcolni, ha az egyik alkalmazott (volt barátod) zaklat téged.

Mármint, ha nem áll le a zaklatásoddal ezt meg kellene tenned.

Illetve persze mindennemű kapcsolatfelvételét ignoráld.

2023. jún. 4. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Tiltsd le mindenhol. Minden számot, amin felhívott. Vagy cserélj tel. számot. Ne állj vele szóba, ne vitatkozz vele. Ne magyarázkodj! Teljesen szüntess be vele minden kommunikációt. Ha ez nem segít, beszélj egy kollégájával. A híváslistát és ha volt üzenetváltás, tartsd meg. És a munkahelyeden keress szemtanúkat, akik ha kell, igazolják, hogy a nyakadra jár.
2023. jún. 4. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tiltod, ha nem használ és személyesen is zaklat, akkor feljelente.
2023. jún. 4. 22:09
 7/8 anonim ***** válasza:
76%
5. Ez szép és jó lenne, csak nem hiszem, hogy a rendőrség foglalkozni fog ilyennel. Minimum tanuk kellenének, de kizárt, hogy "az exem állandóan utánam jön" című kérdés érdekli őket, amikor így is van dolguk bőven ennél komolyabb ügyekkel. Inkább a fenyegetését lehetne jelenteni, de ahhoz is bizonyíték kéne, így ha szóban történt és nem vetted fel, akkor fabatkát se ér.
2023. jún. 4. 22:34
 8/8 anonim ***** válasza:
79%

#7, sajnos csak tettlegesség, vagy fenyegetés esetén tesznek valamit. Ez igaz. De ha nagyon sokszor zavarja a kerdezőt, akkor érdemes egy rendőr kollégájával beszélnie, hogy tanácsot kérjen. Én is voltam ilyen helyzetben (az én zaklatóm nem rendőr volt) nekem azt tanácsolta egy rendőr ismerősöm, hogy tegyek feljelentést, hogy nyoma legyen. Ezf egy rendőrnél nem javaslom, nehogy pont ettől guruljon el a gyógyszere. De bizalmasan beszélhet egy bennfentessel.

Egy folyamatos zaklatás teljesen kikészíti az embert. Állandó félelemben tartja és ez idegölő. Akkor is, ha nem kell tartani a tettlegességtől.

2023. jún. 4. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!