Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy egy férfi 50 fölött is fél az elköteleződéstől?
Figyelt kérdés
A szüleivel él, voltak 1-2 éves kapcsolatai a válása után de egyiket sem ismerték a szülei mert nem mutat be senkit otthon. Sokat mondta hogy milyen jó volt a válás után a szabadság érzése. Lehet hogy soha nem akar már elköteleződni?2023. jún. 1. 08:59
11/17 anonim 

válasza:

"Én azt gondoltam eddig hogy a felelősségtől és az elköteleződéstől való félelem lecseng a férfiaknál, maximum 40 éves korig"
Rosszul gondoltad, nem korhatáros.
És a társas lény társaságot jelent, nem kapcsolatot.
12/17 anonim 

válasza:

Ha nem áhítozol utána, akkor miért érdekel más élete?
13/17 anonim 

válasza:

Ha ő lépett félre, akkor egyszerű a magyarázat.
Rájött hogy nem akar egy ember mellett elköteleződni, mert ő ilyen típus (félrelépős). Jobb ha van annyi önismerete, hogy ezt bevallja magának. Csak az is lényeg, hogy ne ígérjen senkinek elköteleződést, ha közben nem tud csomót kötni a farkára.
De amíg őszinte és megmondja, hogy ő nem akar elköteleződni addig nincs baj, mert a másik fél dönthet arról, hogy kér e egy ilyen emberből vagy sem!
14/17 anonim 

válasza:

Már egyszer elköteleződött, nem jött be. Nem kell mindenkinek házasságban élni. Majd elköteleződik, ha úgy érzi.
15/17 anonim 

válasza:

Akarmi is all a hatterben, kar energiat pazarolni arra, hogy megertsd mi van mogotte. Nem veletlen a dolog az bizots, es az is, hogy mar tobben probaltak belole tobbet kihozni, de nem sikerult. En eleve ugy vagyok vele, hogy a problemasnak tuno embereket alapbol kizarom. A leirasod alapjan o ilyen tunik. Nem biztos, hogy az, lehet epp a gyemantot dobnam el, de az ember ideje veges, nem erek ra proba szerencse alapon a vilag osszes emberet megismerni, hatha az egyik majd passzol. Inkabb szukitem a kort olyanokra, akikkel latszolag minden rendben van. Persze gondolhatod maskepp, de egy olyan ember, akirol mar sokan lemondtak, annak biztos van olyan oka, ami nalad is kivagja a biztositekot. Ez szinte boritekolhato.
16/17 A kérdező kommentje:
Én szakítottam vele, csak próbálom megmagyarázni magamnak, hogy miért nem vettem észre az első héten, miért vártam hónapokat hogy jobb legyen, vagy egyáltalán legyen valami. Jobban érezném magam ha nyugtáznám , megérteném hogy neki így jó az élet, egyedül. És nem én nem voltam elég jó. Természetesen nekem azt adta elő hogy szeret meg velem szeretne lenni, aztán millió akadályt látott mégis, de egyik sem az ő hibája. Sokan lemondtak róla valóban, azt gondoltam hogy hát azok hülyék. Pedig programok mindenki mással csak a barátnővel nem, titokban voltak a kapcsolatai mindenki előtt, volt akinek kisgyereke volt, hát az sem tetszett neki.
2023. jún. 1. 11:59
17/17 anonim 

válasza:

Hat akkor sajat magad is tapasztaltad, hogy megse hulyek a tobbiek. Kar idot pazarolni ezeknek a megertesehez. Nyilvan valamilyen pszichologiai ok huzodik mogotte, de mivel megjavitani nem akarja, neked meg igy nem kell, ezert teljesen mindegy mi is a valos ok. A rossz kotodesi minta az nem elegseges magyarazat neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!