Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítottam vele, megbántam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam vele, megbántam?

Figyelt kérdés

Egy hónapos intenzív ismerkedés után annyira megszerettem a férfit hogy féltem hogy pofára esek.

Hirtelen felindulásból írtam neki egy üzenetet hogy nincs értelme folytatni az ismerkedést, minden jót.

Eltelt 3 hét, nagyon megbántam. Mit tegyek?

2023. máj. 28. 07:03
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

5#,10#

De szeretem sajnos. Pont emiatt nagy volt a nyomás rajtam hogy megfeleljek megszeressen ő is.

Nem vártam meg amíg kibontakozik ez a kapcsolat.

10# attól nem félek hogy egyedül maradok, pasim mindig van, csak olyanok akiket nem szeretek ők viszont igen.

Nincs tétje így sokkal felszabadultabb vagyok velük, cserébe boldogtalan és szomorú.

Am nem vagyunk már gyerekek, bőven 40+.

Asszem írok neki valamit. Lehet hogy még menthető a helyzet.

2023. máj. 28. 09:20
 12/19 anonim ***** válasza:
80%
Jaja írjál neki, biztos 0 tartása van és rohan hozzád. Ki gondolta volna, hogy 40+ évesen egy tini szintjén (sem) vagy.
2023. máj. 28. 09:59
 13/19 anonim ***** válasza:
83%

"attól nem félek hogy egyedül maradok, pasim mindig van, csak olyanok akiket nem szeretek ők viszont igen."

Tehát inkább belemész valami sz.rba, annyira félsz egyedül lenni. Pontosan ez a kapcsolatfüggőség.

2023. máj. 28. 10:01
 14/19 anonim ***** válasza:
55%

Beleszeretni te? Öhm, akkor sem tudnád, hogy mi a szerelem, hogyha pofán vágna.

De amúgy tök mindegy mit érzel ő ezek után nem fog benned bízni és csak ki fog használni.

Nyugodtan hagyd magad elvégre te is kihasználsz másokat, megérdemled!

2023. máj. 28. 10:58
 15/19 anonim ***** válasza:
55%

Amit szeretnél. Mit szeretnél tenni?

Mehetsz pszichológushoz, hogy megold ezeket a mentális betegségeket.

De én ajánlom, hogy írj is neki.., hisz végül is abszolút ok nélkül dobtál el egy nagyon jó lehetőséget.

Ezen felül tegyél, amit akarsz.

2023. máj. 28. 12:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Egy próbát megér.

Írj rá!

Vagy azóta nem is beszéltek?

Ő is megszeretett vajon téged?

2023. máj. 28. 12:35
 17/19 anonim ***** válasza:
76%
"attól nem félek hogy egyedül maradok, pasim mindig van, csak olyanok akiket nem szeretek" - De, félsz attól hogy egyedül maradsz, ezért fűvel-fával együtt vagy
2023. máj. 28. 12:42
 18/19 A kérdező kommentje:

Egyik sem a pasim csak alkalmiak, amolyan szabadidő partnerek, nem akarok tőlük semmi komolyabbat.

Avval szeretnék kapcsolatot akivel szakítottam mert őt szeretem és nem szeretnék már alkalmiakat.

A négy fal között meg nem fogok ücsörögni és várogatni hogy mi lesz mert ahhoz rövid az élet.

2023. máj. 29. 06:36
 19/19 A kérdező kommentje:

Egyébként nem értem miről beszéltek, azt azért tisztázzuk.

Egy hónapig ismertem a srácot, azt mondta lehet hogy tudna hozzám kötődni de idő kell neki ehhez. Pont emiatt vált szimpatikussá hogy lelki társat láttam benne, nem alkalmit.

Nem tudom hogy neki vannak e kapcsolatai rajtam kívül, de mindig azt sejtettem hogy igen, vannak, ennek ellenére, vagy éppen ezért szorgalmazta a szoros kapcsolattartást. Ez azért fontos, mert ebből is látszott hogy nem alkalmit akar velem mint a többiek akik havonta 1X előszednek vagy én őket.

Nem történt köztünk semmi intim még csók sem csak hosszabb ölelések és puszik arcra.

Tehát nem tartozunk egymással semmilyen beszámolóval hogy amúgy ki kivel hogyan éli az életét.

2023. máj. 29. 06:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!