Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinaljak? A férjem állandóan vele akar lenni!
Sziasztok! Férjemmel van egy babánk, 1 éves lesz. Van egy közös barátnőnk, akit ő már korábbról ismert munka kapcsán, én pedig utána lettem vele nagyon jóban. A férjem az utóbbi időben MINDEN hétvégén vele (és az éppen aktuális párjával) akar iszogatni, és engem ez kezd nagyon zavarni. Általában együtt, szóval az nem zavarja h ott vagyok én is, bár elmegy külön is ha arról van szó. Nem túlzás, hogy tényleg minden szombaton vele akar lenni?
Többször jeleztem számára, hogy engem ez zavar, de félvállról veszi meg olyanokat mondd nekem, hogy ez csak gyerekes hiszti a részemről. Ha vele vagyunk állandóan őt nézi, alkalmanként be is szólogat nekem a jelenlétében. Amikor ezt jelzem neki, szerinte ezt is csak beképzelem.. és azért szólt be nekem, mert EN valami olyat mondtam.
1/ -Akkor ami phsz-nak csinált gyereket?
Te is fogyatékos vagy: akkor ne csinálj gyereket, problem solved. Nem kötelező retardáltnak lenni..
16
Nálatok a putriban ez lehet így működik, de a nem véglény embereknél, akik családként gondolnak magukra, hidd el, nem ez a módi, hanem ketten döntenek és igenis ketten vállalják mindazt, amivel jár. ;)
Aki meg nem akar, és/vagy nem alkalmas a rá, az igenis ne csináljon gyereket. Nem agysebészet.
Nem a gyerekkel van baj, hanem azzal, ha nincs kiút a kapcsolatból. Manapsàg számolni kell minden lehetőségre és csak akkor szülni, ha van B terv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!