Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valyon történhetett valami?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valyon történhetett valami?

Figyelt kérdés

Barátom haverjaival tegnap elment koncertre. Fél 11kor írtam neki hogy mizu mert addigra vége volt a koncertnek

Ejfelkor írt vissza hogy megvok❤️

????

Semmi veled mizu, hogy vagy hogy telt a nap..semmi!

Egyszavas válaszokat kaptam szinte tőle. Azt se tudta mit írogat. Írta hogy ő az Xy-al meg se találta a Yx-éket amikor meg kérdeztem hogy merre kalamult az Yx azt írta hogy vele..ki mentek ketten a kocsihoz

???? Tehát wtf????

Küldtem unoka tesomrol képet hogy csak a keze látszik azt írta, hogy ivott már annyit hogy nem látja mi van a képen.. De magától ígérte meg nekem hogy nem fogja leinni magát mert szeretne másnap fát vágni.. Most nem azért de így 100%osan hogyan bizzak benne? Amikor egyszerre többet írtam neki vagy nem válaszolt semmit vagy csak az utolsora.. Írtam neki hogyha megy aludni írjon valamit mert akkor nem írok neki többet meg én is nyugodtan tudok aludni. Írta hogy jó írni fog. Írtam rá szimplán egy ❤️-et csak megnézte nem írt rá semmit. Aztán nem is írt, hogy alszik vagy hogy megy aludni. Igaz megcsak háromnegyed nyolc van de még semmit nem írt semmit nem reagált se jó reggelt se semmi! Tudom szar a másnap meg lehet fel se keltek (ott aludtak szálláson) de azért azt mondta hogy ma délelőtt jönnek haza..tehat azért már lassan akkor fel kéne kelniuk.

2023. máj. 27. 07:48
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
#28 semmi gond😅
2023. máj. 27. 10:53
 32/43 A kérdező kommentje:
#26 nem lett volna gond hogy nélkülem ment mert én is elfoglaltam magam. Csak ahogy írt az furcsa volt furán viselkedett hülyeségeket írt meg kérdezett. Nem is zaklattam direkt. Akkor írtam neki amikor ő írt nekem.
2023. máj. 27. 10:59
 33/43 anonim ***** válasza:
100%

Részeg volt persze, hogy fura volt. xD

Ha hazatér nehogy cseszegesd már.

2023. máj. 27. 11:29
 34/43 anonim ***** válasza:
100%

Szegény srác

Olyan,mintha 30éve házasok lennétek,és te vagy a házsártos,zsémbes feleség.

Szegény gyereket,mikor hazamegy ne cseszegesd, inkább hagyd pihenni és kedveskedj neki

2023. máj. 27. 11:36
 35/43 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam nem leszek bunkó.

Csak hogyha közösmbös lesz velem azért megkérdezem hogy baj van e. Nem tervezek szemetkedni

2023. máj. 27. 11:39
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell megkérdezni egyáltalán, hogy baj van-e? Miért lenne baj? Persze, hogy közömbös a téma iránt, hogyha egyszer nincs!

Féltékeny vagy, vagy mi szösz bajod van? Mi a lópikula baj lehet abból, hogy jól érezte magát? Másnaposság maximum, majd kipihenni, vesz be tabit.

Tudod miből lesz gond? Hogy hülyeségeket kérdezel és üzenetekkel bombázod fölöslegesen!

2023. máj. 27. 11:43
 37/43 A kérdező kommentje:
#36 mondtam nem írtam neki xd csak mondom ha együtt leszünk és alig akar beszélni akkor kérdezem meg hogy baj van e. De hát talán nem lesz baja vlm.
2023. máj. 27. 12:15
 38/43 anonim ***** válasza:
100%

Te most mit stresszelsz fölöslegesen? Megfelelési kényszerben szenvedsz, vagy mi?

Alapból rossz, semmilyen a kapcsolatotok? Alig beszél, nem érdeklődik? Akkor miért nem rakod ki? Ha meg minden rendben van, akkor mit kombinálsz, mint az eszeveszett? WTF? 👀

2023. máj. 27. 12:46
 39/43 A kérdező kommentje:
#38 az ilyen kulturált de helyre rázo kommentek is segítenek xd❤️. Köszi elgondolkodtam, nincs értelme a kombinálásnak. Ha sz@rt csinált előbb utóbb úgyis kiderül minden.
2023. máj. 27. 12:55
 40/43 anonim ***** válasza:
63%

Ha ezentúl halk, csendes, nem foglalkozik veled, a telót nyomkodja, mással ír, de nem mutatja meg, hogy kivel, látod, hogy titkolózik, akkor gondolhatod, hogy rossz fát tett a tűzre.

Vagy ha hirtelen megváltozik, ajándékokokkal lep el ok nélkül, de eddig nem tette.

2023. máj. 27. 12:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!