Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párom azt mondja, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom azt mondja, hogy a szexet el is felejthetem, az mit jelent az ő nyelvén?

Figyelt kérdés
2023. máj. 26. 18:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem azt hogy egyáltalán nem akar szexelni. Engem elijesztene.
2023. máj. 26. 18:42
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Azt jelenti, hogy a szexet zsarolási célzattal használja, tehát nem szeret annyira, inkább elvárásai vannak. Teljesül, ha... és jön egy lista.
2023. máj. 26. 18:42
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

Szerencséd, hogy médium vagyok. Pár pillanat türelmet kérek és ráhangolódom az univerzum rezgéseire, hogy megkérdezzem a túlvilági lelkeket miért nem hajlandó kettyinteni a párod. -( el ne hidd!!)

Honnét tudjuk ennyiből, de most komolyan?!

2023. máj. 26. 18:43
 4/14 anonim ***** válasza:
20%

Aki nem hajlandó szexelni csak úgy a párjával, azt érdekek mozgatják.

Kivéve ha fáj a feje vagy rossz napja van.

2023. máj. 26. 18:45
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
Ez mindenki nyelvén ugyanazt jelenti. Nem akar szexelni. Legalábbis veled nem.
2023. máj. 26. 18:59
 6/14 anonim ***** válasza:
69%

4es meg ez az ember "a szexet zsarolási célzattal használja, tehát nem szeret annyira" bolond.

Senkinek sem muszáj szexelnie senkivel, ehhez bármilyen érzelmi testi, hangulati ok elég. KAPCSOLATON BELÜL IS!

Azt jelenti amit mondtak neked, hogy tök dühös rád valamiért a háta közepére sem kíván, át se ölelne amíg ilyen mérges, nem hogy még dugáshoz legyen kedve. Elcsesztél valamit, valami rossz történt, ideges, mérges, frusztrált, nem akar dugni lehet csak veled nem, lehet alapból maszturbálni sincs kedve.

2023. máj. 26. 18:59
 7/14 anonim ***** válasza:
0%
Próbál a szexxel zsarolni, hogy megcsináld, amit akar, megkapjon bármit, amit csak szeretne. Szerintem undorító.
2023. máj. 26. 19:07
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Zsarol, hogy az legyen szexben, amit ő szeretne és addig nem szexel veled, vagy egyáltalán nem akar veled szexelni. Kivágnám, mint a cicát elvégezni a dolgát örökre!
2023. máj. 26. 19:11
 9/14 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél neki telefont.
2023. máj. 26. 19:15
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de biztos nem jó veled a szex.
2023. máj. 26. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!