Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért sajátitják ki sokszor a párjukat az embert?
Nagyon beálltunk ebbe a nő-sajátítja-ki-a-férfit-dologba. Fordítva is bőven megtörténik.
Én nem bántok senkit, akit ez zavarna. Ki hogyan szocializálódott, kinek milyen a baráti társaságának az összetétele, milyen friss a kapcsolat, mennyi igényük van együtt töltött időre.
Az én párom is pecázik, vannak pecás haverjai, de foggal-körömmel tiltakozik az ellen, hogy én ne menjek velük pecázni. Pedig felajánlottam többször is. Ragaszkodik hozzám, annak ellenére, hogy míg én nem voltam vele, addig ők is mentek egymagukban, csak fiúk. Én örülök neki, hogy szeretne velem is menni, hogy megakarja osztani velem a jó élményét. Nem fogok a haverok kedvéért erősködni, hogy "lécci had ne menjek".
Ez a harmadik baráti társaságom. Az előzőekben is vegyesen voltunk fiúk-lányok. Nekem fura, hogy pld csak nőkkel legyek társaságban. 🤷🏻♀️ Egyáltalán nem mások a témák csak nőkkel sem, mint vegyesen vagy csak férfiakkal. Pont ezért vagyunk barátok. Hála istennek az én párom is így gondolkozik és örül, hogy vannak más heteró párok is a körünkben.
Mondjuk 10 évnyi együttélés után lehet, hogy nekünk is lenne igényünk arra, hogy egymás nélkül nyaraljunk (vagy még jobban ragaszkodnánk egymáshoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!