Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyi olyan nő van aki nem szexel a párjával?! Hogyan?! Miért?!
Személyesen is hallottam ilyeneket, itt meg aztán főleg olvasni erről. Egészségügyi okok vagy a gondolkodásmód, miszerint “nem csak a szexről kell ennek szólnia” dolog.
Tényleg??? Sosem gondoltok abba bele, hogy akkor félremegy a férfi? Kell a szex nekik, mint az alvás meg az evés! Miért nem mentek akkor szét? A gyerek miatt, ha van? Hogy lehet így élni? Vagy inkább nem gondoltok bele? Vagy boldogok a tudatlanok, szokás így mondani, igaz? Vagy ti azzal nyugtatjátok magatokat, hogy “az én párom nem olyan…” hagyjuk már. Otthon lehet mindent megtesz, hogy ne legyen bűntudata, aztán összefekszik mással, mert te nem teszed. Tényleg így él rengeteg nő, ez borzasztó.
Egy “ismerkedős oldalon” találkozom ilyen férfiakkal, akik nem függetlenek és nincs intimitás otthon.
Itt is kaptam már nem egy üzenetet, amiben erről írtak férfiak.
Hogy is van ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!