Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj az, ha ennyire a szex dominál a párkapcsolatban?
Jó a kapcsolat többi része is, tudunk jókat beszélgetni és hülyülni is. De mindketten annyira kívánjuk egymást folyton, hogy egyfolytában szeretkeznénk. Inkább nem csinálunk programot, hanem otthon maradunk az ágyban egész hétvégére :D Mikor nem vagyunk együtt, az üzik nagyrésze szexuális utalások, izgatós üzik. Lényegében minden a szex körül forog.:) Fél éve vagyunk együtt. Szerintetek baj, ha ennyire a szexre épül a kapcsolatunk?
31/N

Majd ird meg, hogy mi a helyzet egy ev mulva, gyanitom kicsit alabb fog hagyni a nagy kedv.
Amugy ha mindkettotoknek jo, akkor csinaljatok, bar szerintem az, hogy tulajdonkeppen nincsenek kozos elmenyek csak szex az kesobb visszauthet. Ugye tartos kapcsolatban csomoszor az atelt kozos elmenyek kapocskent szolgalnak.

Szerintem addig semmi baj nincs ezzel, amíg nem megy a kapcsolat rovására. Fél év az semmi még, ilyenkor javában tombolnak a hormonok, érzelmek stb. Idővel alábbhagy majd és rendeződik a kapcsolatotok egy átlagos szintre.
Én voltam hasonlóban és azt kell mondjam, hogy neked kell majd észnél lenned, mert én úgy jártam, hogy majdnem 0-24-ben szexeltunk az akkori barátnőmmel, és azt gondoltam, hogy ez a normális, egy év után eléggé fáradt kezdtem lenni, ezért potencia növelőkhöz nyúltam, hogy tudjam tartani ezt az állapotot, sajnos egyikünk sem tért ki arra, hogy napi 4-5+ szex az egy kicsit sok, és sokszor volt olyan, hogy nekem nem volt kedvem hozzá, csak ő azt hitte, hogy nekem ilyen nagy "étvágyam" van, így mindig kezdeményezett, szóval belekerültem a potencia növelők hálójába....
A lényeg, hogy beszéljétek erről majd egy idő után....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!