Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj az, ha ennyire a szex dominál a párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Jó a kapcsolat többi része is, tudunk jókat beszélgetni és hülyülni is. De mindketten annyira kívánjuk egymást folyton, hogy egyfolytában szeretkeznénk. Inkább nem csinálunk programot, hanem otthon maradunk az ágyban egész hétvégére :D Mikor nem vagyunk együtt, az üzik nagyrésze szexuális utalások, izgatós üzik. Lényegében minden a szex körül forog.:) Fél éve vagyunk együtt. Szerintetek baj, ha ennyire a szexre épül a kapcsolatunk?

31/N

2023. máj. 24. 14:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%
Baj. Tartalmas beszélgetések=ismerkedés, programok=szórakozás, hogy egymáshoz szokjatok, egymást boldoggá tegyétek szükséges. Természetesen a szex is fontos, de nem csak arra épül egy párkapcsolat.
2023. máj. 24. 14:38
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
Ha mindkettőtöknek jó, nem baj.
2023. máj. 24. 14:38
 3/15 A kérdező kommentje:
Tartalmas beszélgetések is vannak, de programokra már szinte egyáltalán nem járunk. A legelején voltunk néhány randiprogramon, de ott is mindig szex lett a vége.
2023. máj. 24. 14:40
 4/15 anonim ***** válasza:
44%
Mondani kell, hogy mi hiányzik, vagy rávezetni lightosan és ennyi.
2023. máj. 24. 14:45
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
Miért lenne baj? Mindenféle programra akartok járni, csak mert a rendes jólnevelt polgárok ezt tekintik normálisnak? Ez a TI kapcsolatotok - csináljátok azt és úgy, ami és ahogy NEKTEK a legjobb. A leírás szerint jól kijöttök, jókat szexeltek, és ez jelenleg mindkettőtöknek tökéletes. Mi itt a probléma? Valószínűleg lesznek majd olyan időszakaitok is, amikor kevesebbet szexeltek és jobban igénylitek az egyéb programokat - majd ráértek eljárogatni akkor.
2023. máj. 24. 14:48
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem baj, főleg, hogy ez úgyis csak időszakos, nyilván tompulni fog ez az állandó felfűtött állapot. De engem zavarna, hogy más szituban nem vagyok értékes társaság a számára, nem kell különösebb program, csak fogni a kezem és sétálni, ezt is értékelnie kell, hogy úgymond vagyok neki. Ha ezt nem érezném szélsebesen csökkene a lelkesedésem.
2023. máj. 24. 14:49
 7/15 anonim ***** válasza:
37%
Ha ez 3 év távlatában is így van, akkor kezd baj lenni. Fél év után ez tök okés, megy még a rózsaszín köd, a másikkal való be nem tellés, szóval tök okés.
2023. máj. 24. 14:56
 8/15 anonim ***** válasza:
26%

Majd ird meg, hogy mi a helyzet egy ev mulva, gyanitom kicsit alabb fog hagyni a nagy kedv.

Amugy ha mindkettotoknek jo, akkor csinaljatok, bar szerintem az, hogy tulajdonkeppen nincsenek kozos elmenyek csak szex az kesobb visszauthet. Ugye tartos kapcsolatban csomoszor az atelt kozos elmenyek kapocskent szolgalnak.

2023. máj. 24. 15:00
 9/15 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem tök mindegy, hogy ki mit gondol, te nem élvezed ami van, jár az agyad, hogy el ne romoljon a kapcsolat. Beszélj vele inkább és jegyezd meg, hogy kiszeretnél menni az ágyból.
2023. máj. 24. 15:05
 10/15 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem addig semmi baj nincs ezzel, amíg nem megy a kapcsolat rovására. Fél év az semmi még, ilyenkor javában tombolnak a hormonok, érzelmek stb. Idővel alábbhagy majd és rendeződik a kapcsolatotok egy átlagos szintre.

Én voltam hasonlóban és azt kell mondjam, hogy neked kell majd észnél lenned, mert én úgy jártam, hogy majdnem 0-24-ben szexeltunk az akkori barátnőmmel, és azt gondoltam, hogy ez a normális, egy év után eléggé fáradt kezdtem lenni, ezért potencia növelőkhöz nyúltam, hogy tudjam tartani ezt az állapotot, sajnos egyikünk sem tért ki arra, hogy napi 4-5+ szex az egy kicsit sok, és sokszor volt olyan, hogy nekem nem volt kedvem hozzá, csak ő azt hitte, hogy nekem ilyen nagy "étvágyam" van, így mindig kezdeményezett, szóval belekerültem a potencia növelők hálójába....

A lényeg, hogy beszéljétek erről majd egy idő után....

2023. máj. 24. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!