Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szakítanál valakivel, akibe fülig szerelmes vagy?
Mindennél jobban szereted de egyéb okok miatt tudod, hogy nem lehetsz boldog vele így ott kell hagynod. Több mint egy éve vagyok a lánnyal de szakítanom kell. Hogyan csinálnád? Utána hogy hevered ki?
19F
Bármit teszek nem jó az anyjának..
Elsőre perctől így van..
Városba(!!) nem engedi velem..Szóval olyanra már nem is gondolok,hogy együtt aludjunk egy éjjel..vagy valami.
Én mehetek náluk napközben ő nem jöhet hozzám se semmi..Ez 1 év után..
Első perctől türtem de mára feladtam..
Viszont a lányt pedig szeretem,de ő nem tesz semmit az ellen,hogy az anyja ne ilyen legyen.
Pedig nem vagyok zűrös eset.
Felső nyelvvizsgám van,4es tanuló vagyok,csak az anyja egyszerűen uri p*csa én pedig a koldus gyerek a szemében..
Másokkal mehet..
Meg ajánlja neki a fiukat,hogy miért nem ezzelmeg ezzel jár..
Azért bocsásson meg a világ..:S
Ha nem tudok vele bunkó lenni,akkor mit csináljak?
ez ismerős szitu és hidd el ez csak duma senki nem lenne elég jó a lányának aki meg éppen van az sosem lesz jó, azaz igazság hogy a b.nődnek ki kéne állnia melletted és kicsit erőltetni anyucinál a dolgot h veled akar lenni
ezt neki el kéne mondanod
Más jólenne neki..
A a nővérével ugyanezt csinálta..
A volt barátjával nem engedte sehova,az újjal már 2 hét után megengedte hogy együtt aludjanak..
Szóval végülis ő választ a lányainak barátot.
Esélytelen.
Hamarabb ráveszek egy terroristát valamire..
Ez így is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!