Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől érzi magát egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől érzi magát egy férfi igazán FÉRFINEK egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Férfiak, mi az, amitől úgy érzitek, hogy nagybetűs férfiként tekint rátok a párotok? Mi tesz boldoggá/mitől érzed úgy, hogy értékel a párod?

Új kapcsolatról van szó, és úgy érzem nekem tényleg Ő a férfi, viszont előző kapcsolata nagyrészt amiatt ment tönkre, mert nem érezte magát férfinak/tisztelve? Mit tegyek hogy egy percig se érezze ezt, hogyan fejezzem ki neki?

2023. máj. 18. 00:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
De ha ő ennyire tudatos ebben a kérdésben, akkor kéedezd meg tőle,,hogy mitől érzi magát férfinak!
2023. máj. 18. 07:53
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Na látod?

Férfi létemre elítélem az ilyen nőket.

Nem szabad ránk hagyni mindent!!!

2023. máj. 18. 08:09
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

"Új kapcsolatról van szó, és úgy érzem nekem tényleg Ő a férfi, viszont előző kapcsolata nagyrészt amiatt ment tönkre, mert nem érezte magát férfinak/tisztelve? Mit tegyek hogy egy percig se érezze ezt, hogyan fejezzem ki neki?"

erről őt kéne megkérdezni. én személy szerint attól érzem magam férfinek, hogy tőle mint nőtől, hetero férfiként áll a farkam. az összes többi egy társadalmi máz. nekem borsódzik a hátam, ha a nő nem emberként, hanem külön férfiként tisztel, családfőnek tekint, ki akar szolgálni, stb.

2023. máj. 18. 08:21
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Ez megfelési kényszert szül, mert te az előző kapcsolatával akarsz tudat alatt versenyezni. Ezért te mindent meg fogsz tenni, hogy ő igazi férfinak érezze magát, de közben lehet, hogy tényleg nem is tett azért, hogy megbecsülve legyen.

Sokan szidják az előző kapcsolatukat, közben a következőben is ugyanúgy semmin sem változtatnak, így ahogy Csernus is mondja "cseberből vederbe" kerülnek.

Kölcsönös tisztelet, megbecsülés, bizalom, talán ezek a kulcsszavak.

2023. máj. 18. 09:07
 15/17 anonim ***** válasza:
50%
12, szíved joga, nálunk attól még ez így tökéletesen működik.
2023. máj. 18. 09:09
 16/17 anonim ***** válasza:
83%
#12 Én is.Pláne, ha el se tudja tartani a férfi.Majd persze, még a nő segítsen pénzt keresni, mert egyedül nem megy, meg szolgálja ki a pasit, mert "ő a családfő", oszt közbe csak egy segg lúzer, aki okoskodik állandóan, közben meg sehol semmi.Így néz ki egy átlag kapcsolat, meg ilyenek általában ezek a nagy "családfők".Persze, ha elcsesznek valamit, azért is a nő a hibás, neki kell kijavítani, amit a "családfő" elcseszett.
2023. máj. 18. 09:36
 17/17 anonim ***** válasza:
53%
De az enyém nem ilyen. :D teljes joggal megerdemli a családfő titulust, mert minden kriteriumát teljesíti.
2023. máj. 18. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!