Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neki mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Kb 5 hónapja vagyok a barátommal, de hamarosan szakítani fogok. Már nem tudom tovább elviselni a fura dolgait. Pl: dicsérnem és elismernem kell, de kb azért is, hogy rám ír, hogy megkeres! A munkája miatt is. Ha fáradt és nem ér rá, akkor mondogatnom kell neki hogy kitartóan, céltudatosan dolgozik, de pihenjen is. Azt mondta, ő nem biztos hogy szeretetre méltó, (viszonozni és érzelmet kifejezni nem tud, kivéve a sértettséget, haragaot!) de szereti ha szeretik. Eleinte elintéztem azzal, hogy önbizalom hiányos, de egyre több fura dolga lett, pl hagulati ingadozások, egyik nap minden okés, másnap mindenféle ok nélkül hanyagol, hirtelen nem szól hozzám, elzárkózik, majd pár nap múlva megkeres de mindenféle magyarázat nélkül, és ha magyarázatot kérek akkor azt mondja fáradt volt, vagy depressziós, vagy hogy sok volt munka kimerült. Alapvetően mindenben a negatívat látja, de hirtelen a semmiből vannak időszakok amikor beszédes lesz velem, majd megint elzárkózik, elhidegül. Emellett szereti azt is ha rá figyelnek, de nem mindegy hogy ki. Pl ma azt akarja hogy x figyeljen rá, de holnap már y figyelmét akarja. Szóval én nem bírom már ezeket a kilengéseit, vagy akármiket. Ő önmagán változtatni sem akar, sőt mindenféle építő jellegű kritikát támadásnak vesz, és olyankor megsértődik és napokig nem beszél velem. Szerintetek neki mi a baja? Mentálisan beteg-e?
2023. máj. 6. 20:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Több mint valószínű, szakíts!
2023. máj. 6. 20:49
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Drogos
2023. máj. 6. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Önértékelési zavaros nyomorék
2023. máj. 6. 21:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Genetikai hulladék
2023. máj. 6. 21:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nárcisztikus ember.

Mindig más kell,semmiért nem tud küzdeni,téged pedig egy percig nem becsül.

Kuka.

Ebben az emberben nincs szeretet feléd,sem megbecsülés.

2023. máj. 6. 22:23
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ezzel 5 napot se bírnék ki, nemhogy 5 hónapot... Szórakozzon a jó édes anyjával és manipulálja őt. Beteg állat.
2023. máj. 6. 22:28
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkivel egyetértek. Mennie kell.
2023. máj. 6. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!