Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítsak ha még nem léptem túl az előzőn?
Összejöttem egy lánnyal, 1,5 hónapja vagyunk együtt/ kavarunk. Ő oda vissza van értem, szeretek vele lenni, viszont rengetegszer az előző kapcsolatomból jönnek elő emlékek, hogy miket csináltunk együtt előző párommal. Filmezés/ séta közben is akár, és ez látszódik is rajtam, hogy mennyire rossz kedvem lesz ezután, mintha más ember lennék.
Szeretnék a lánnyal lenni, de nem tudok jelen lenni, kicsit úgy érzem , hogy rossz időben/ túl hamar találkoztunk. Próbálom exemet elfelejteni, de nem tettem magam túl rajta, illetve Ő se rajtam, ezt tudom.
Ma beszélek vele, mert érzi nincs minden rendben, szakítanom kellene vele vagy próbáljak meg boldog lenni mellette, annak ellenére, hogy nem léptem túl az előzőn?
Addig nem is érdemes újba belekezdeni, amíg nem rendezed le a régit.
Vagy így, vagy úgy.
Nem kell a srácot se bántani, ha korrekt akar lenni, akkor zárja le a régit!
Ha meg fontos, akkor zárja le az újat!
Egy hete érzem igazán. Eszembe jutott máskor is, csak nem ilyen szinten, el tudtam nyomni magamban. De most azt érzem nem tudnék teljes odaadással felépíteni egy kapcsolatot, virágokat venni, randizni, stb.
Egyébként februárban mentünk szét, közösen hoztuk meg a döntést, több éves kapcsolatról van szó, szóval tudom, hogy nem gyászoltam még meg az előzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!