Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha rajtad múlna, hány évet élnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha rajtad múlna, hány évet élnél?

Figyelt kérdés
2023. máj. 5. 18:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
61%
1et se
2023. máj. 5. 18:26
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kíváncsi vagyok a jövőre, úgyhogy amennyit csak lehet.
2023. máj. 5. 18:27
 3/22 anonim ***** válasza:
85%
Végtelent.
2023. máj. 5. 18:35
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
szeretem az életet, szóval sokat.
2023. máj. 5. 18:44
 5/22 anonim ***** válasza:
88%

Addig, amíg az egészségem megfelelő ahhoz, hogy boldogan éljek. Szenvedni, öntudatlanul vegetálni nem akarok.

Ha meg az lenne az alku, hogy bármeddig élhetek egészségesen, akkor eléldegélnék legalább 80 évig, de lehet akár 120-ig is, ha sikerül valami kielégítő hobbit és állandó, elégséges bevételt szereznem.

Örökké nem élnék. Elunnám magam, és minden szerettem elhalálozna egy idő után.

2023. máj. 5. 18:47
 6/22 anonim ***** válasza:
53%
Addig szeretnék élni, míg az emberek letelepednek egy másik planétán/holdon és letelik ott 2-3 generációváltásnyi idő. Én is ott lennék, miután ez 10-20 éve zajlik. Ebben a teoretikus helyzetben egy 30 éves testében élnék, míg meg nem halok. Szóval relatíve fiatalnak néznék ki, termékeny lennék, felnevelhetnék több családot, aztán egyszer csak, mikor már elegem van meghalok.
2023. máj. 5. 18:49
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Addig, ameddig meg nem unom az életet, vagy amikor már olyan beteg leszek, hogy nem lesz élmény az élet. Ez nem tudom, mikor lesz, de legalább 60 évet jó lenne élni.
2023. máj. 5. 19:39
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként egy friss kutatás szerint már egereknél sikerült egy új módszerrel a sejtek elöregedését megakadályozni
2023. máj. 5. 19:46
 9/22 anonim ***** válasza:
Hat ez csak a korulmenyektol fugg. Egy 50 eves arab 10 eves felesegekent egy napot se elbek, de orokke fiatalon, egeszsegesen, gazdagon, okosan, tarsasagban minden korban eltem volna es elnek
2023. máj. 5. 20:14
 10/22 Hans Pötterman ***** válasza:
Minél többet
2023. máj. 5. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!