Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ezen tényleg ennyire meg kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen tényleg ennyire meg kell sértődni?

Figyelt kérdés

Mondtam a páromnak hogy jó lenne ha nem borotválná a farkát. Erre megsértődött, hogy majd akkor ha én se. Mondom neki hogy dehát úgy férfias, én meg nő vagyok, szőrtelenül szép.

Erre feldugta az orrát, és hazament. Nem élünk együtt, szóval tegnap óta még nem keresett. Kérjek bocsánatot vagy mi legyen?

2023. máj. 5. 09:53
 1/6 anonim válasza:
100%

Mint ahogy a nőknek is jogukban áll eldönteni, hogy hogyan szeretik a saját testüket, szőrösen vagy sem, a férfiaknak is.

Nyilván, kapcsolatban az ember ezt megbeszéli a párjával, de jó esetben egyik sem akarja a másikra ráerőltetni az akaratát.

Egy bocsánatkérestől még semmi bajod nem lesz és talán higgadtabban az elképzeléseiteket is jobban össze tudjátok majd hangolni.

2023. máj. 5. 09:59
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Figyi, azért gondolj bele, elég sértő lehetett neki, hogy konkrétan férfiatlannak nevezted. Ne akard már megszabni, hogy mi férfias/nőies meg mi nem. NEKED lehet úgy férfias, ha dzsungel, NEKEM meg például nem, én szeretem, ha borotválja a pasi. Ezek szubjektív dolgok. Ugyanolyan sértő, mint mikor kövér nők nőietlennek nevezik a vékonyakat, csak mert nincs E-s mellük meg hatalmas valaguk. Kinek nőietlenek? Hát a férfiaknak biztos nem, mert sokan szeretik a vékony nőket. Lehet véleményed, csak ne akard ráerőszakolni másra.
2023. máj. 5. 10:29
 3/6 anonim ***** válasza:
30%

Kérjél-e bocsánatot? Mert neked a farka szőrösebben tetszene jobban? Eszednél vagy?

Ő amúgy kislány, hogy ilyen sértődékeny?

2023. máj. 5. 10:45
 4/6 anonim ***** válasza:
42%
Mondjuk ne szólj bele hogy hol és miért borotválkozik...
2023. máj. 5. 19:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem mindegy, hogy milyen hangsúllyal mondtad.

Mindenkinek joga van eldönteni, hogy viseli magán a szőrt, de kapcsolatban lehet alkalmazkodni a másik kívánságához, ha a másik félnek fontosabb.

Én férfiként csupaszon érzem jól magam, de nőkön tetszik a szőr. Elfogadnám, ha csupasz párom lenne, de ha elvárná, hogy magamon hagyjam meg, nem mennék bele. Ha viszont ő is alkalmazkodna hozzám, én is hajlandó lennék legalább néha neki kedvezni.

2023. máj. 5. 23:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Nyilván nem örülnék ha a barátnőm nem akarná hogy kordában tartsam a dzsungelt a hónaljamnál meg a farkamnál
2023. máj. 6. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!